Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: Limitované nabídky se vrací

Monde
    Kouzelnictví
    Mastr my jim nic nezavidime ale jde o princip... to ze nestihli, nemeli Dia, zmenili nazor je ciste jejich problem, ja taky nestihl koupit vse o velikonocich, o vanocich nemluve a brecel jsem tu jak jsem nestihl? taky jsem nedostal darky k vanocum a pod. a stezoval jsem si tu? ne... tak proc by oni meli byt vyjimkou
    Last edited by Karamon; 05.10.13 at 09:21.

Monde
    Kouzelnictví
    je to jen dalsi klamaz coz je skoda vedet ze se limit bude dedit do dalsi limitovane nabidky tak bych tehdy nenakoupil dalsi 2 pruzkumaky ale v klidu pokracoval v setreni na dia dul ale co nadelas.. nejsmutnejsi josu ty nabidky jednotek co se absolutne z zadneho hlediska nemohou vyplatit ale jsou dost pastickou pro lidi co spechaji..

napriklad pokud by se dalo 100 hotovych jezdcu nejakm zpusobem zpenezit za alespon zlomek tech 495 diamantku tak bych to akceptoval jako vhodnou nabidku ale takto podle teto logiky by dojeti temneho bratrstva stalo nejakych 5000 diamantku.. wau i kdyz bych na nem 500 dia byl bych stastnej jako blecha :-)

Monde
    Kouzelnictví
    Reborn nejde tu ani tak o dedeni limitu jako o to ze vsichni pocitali s tim ze je to jednou limitovana nabidka a tudiz se nebude znova opakovat

Monde
    Kouzelnictví
    Karamon - Nikto predsa nebol o nič okradnutý, len niektorý ľudia, ktorý proste nemali diamanty alebo boli mimo, tak dostali znova šancu si kúpiť niečo, čo "ostatní" mohli využiť už pred mesiacom alebo môžu stále využiť teraz... (a keby to beriem túto udalosť samotnú odmysliac si iné, tak je to aj férové, že tí čo to prešvihli majú šancu ešte). Chápem, že ti ide o princíp, že niekto prešvihol Velikonoce, Vianoce alebo niečo iné, čo sa možno už nikdy nebude opakovať a nedostane druhú šancu si to nahradiť, a je možno nefér (každý má svoj názor) že sa táto udalosť opakuje, ale mne to príde malicherné sa na to nejako sťažovať, bo som okradnutý nebol a doprajem iným ľuďom tú možnosť, ktorú som mal aj ja.. :-) veď ja aj tak nič nezískam, nestratím, a keby mi niekto dal možnosť si zopakovať minuloročné Velikonoce, Vianoce, Haloween a Konie roka, potešil by som sa a určite by som to nepremrhal len kvôli tomu, že niektorým by sa to principiálne zdalo nefér :-D a určite aj ty by si využil takú šancu aj keby sa ti to zdalo principiálne nefér ;-)

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by MaStr25 View Post
    Karamon - Nikto predsa nebol o nič okradnutý, len niektorý ľudia, ktorý proste nemali diamanty alebo boli mimo, tak dostali znova šancu si kúpiť niečo, čo "ostatní" mohli využiť už pred mesiacom alebo môžu stále využiť teraz... (a keby to beriem túto udalosť samotnú odmysliac si iné, tak je to aj férové, že tí čo to prešvihli majú šancu ešte). Chápem, že ti ide o princíp, že niekto prešvihol Velikonoce, Vianoce alebo niečo iné, čo sa možno už nikdy nebude opakovať a nedostane druhú šancu si to nahradiť, a je možno nefér (každý má svoj názor) že sa táto udalosť opakuje, ale mne to príde malicherné sa na to nejako sťažovať, bo som okradnutý nebol a doprajem iným ľuďom tú možnosť, ktorú som mal aj ja.. :-) veď ja aj tak nič nezískam, nestratím, a keby mi niekto dal možnosť si zopakovať minuloročné Velikonoce, Vianoce, Haloween a Konie roka, potešil by som sa a určite by som to nepremrhal len kvôli tomu, že niektorým by sa to principiálne zdalo nefér :-D a určite aj ty by si využil takú šancu aj keby sa ti to zdalo principiálne nefér ;-)
    znam i par takovych kteri kvuli tomu koupili diamantky.. budis limitovana nabidka takze mam ji moznost vyuzit prave ted tak hold koupim.. posleze vystrizliveni v tomto opakovani za ktere hodlali utratit dalsi diamantky(realne prachy pro server)

nikdo nebyl nijak okraden jen hraci jenz nakupuji sklamani coz neni prave ta zkupina lidi o ktera zivi vyvoj a provoz serveru? pokud hraci nabivaji dojmu ze za sve investice neziskavaji adekvatni hodnoty pak se zakonite bude kupovat cimdal mene.. mozna jsme kapek mimo hold co nadelam..

btw v minulem halloweenu byli ceny predmetu daleko nizsi, nebyl pristupny tento zdroj na nasem serveru a nyni psali na DE ze vsechny limitovane drivekoupene predmety daji znovu moznost koupit.. pak je otazkou zdali tedy uplatnujeme logiku stejnych prilezitosti pro stejne stare hrace nebo jestli uplatnujeme logiku stejnych prilezitosti na vsechny hrace..

kazdopadne jsem spise zarazen smerem kterym se hra ubira pohadkove adventury jsou sice zajimavou veci ale neni v nich jediny rozumny spotrebni material nebo neco ceho by chtel clovek nakoupit hodne (ty tezidence jsou natolik predrazene ze radeji nekomu z cechu doprad majora nez si kupovat tu rezidenci), nove veci ze starcointu prozatim vipadaji par extreme silne a par naprosto nesmysluplne apod.. uvidime co prinese budoucnost ale za pul roku nebudem vedet co za klicky koupit..
    Last edited by Reborn; 05.10.13 at 12:33.

Monde
    Kouzelnictví
    ako hej, ale vždy bude skupina ľudí, ktorej sa bude nejaká zmena nepáčiť, vyhovieť každému sa pri takto globálnej hre nedá... uvidíem čo prinesie budúcnosť ;-)

a len k tomuto:
    Quote Originally Posted by Reborn View Post
    nikdo nebyl nijak okraden jen hraci jenz nakupuji sklamani coz neni prave ta zkupina lidi o ktera zivi vyvoj a provoz serveru? pokud hraci nabivaji dojmu ze za sve investice neziskavaji adekvatni hodnoty pak se zakonite bude kupovat cimdal mene.. mozna jsme kapek mimo hold co nadelam..
    ono to nemôžeš rozdeliť na platiacich a neplatiacich, možno že sa sťažovali platiaci užívatelia, že si nakúpili diamanty a práve oni nemohli využiť možnosť ich minúť, pretože boli na dovolenke, alebo taký sa sťažovali, že prešvihli túto limitovanú udalosť a keby vedeli, kúpili by si diamanty a minuli ich práve na ňu... hej, platiaci boli možno sklamaní že sa opakuje, ale zasa tí platiaci, ktorú je prešvihli boli možno tiež sklamaní a práve kvôli nim sa opakuje... :-) vždy bude skupina nespokojných a spokojných, či už platiaci alebo nie :-)

Monde
    Kouzelnictví
    ja se okradenej citim, kdyz to beres takhle. kdyz je neco limitovany, tak to proste skonci a uz se to nikdy neukaze. to je princip limitovane nabidky. kdyz si kupuju neco limited, tak proto, aby to nemel kazdej co ma v zadku diru, ale to clovek co nakupuje z tescoletaku nepochopi...

roxanazz
    Guest
    Quote Originally Posted by Cicigril View Post
    ja se okradenej citim, kdyz to beres takhle. kdyz je neco limitovany, tak to proste skonci a uz se to nikdy neukaze. to je princip limitovane nabidky. kdyz si kupuju neco limited, tak proto, aby to nemel kazdej co ma v zadku diru, ale to clovek co nakupuje z tescoletaku nepochopi...
    no tak podaj žalobu, bi sa, nenechaj sa okrádať! sťažnosťami tu na fóru nepochodíš :-D
    ps. ja sa tiež necítim nejako okradnutá, a občas nakupujem v tescu ;-)

Monde
    Kouzelnictví
    Chápu, že ti, co si skvůli tomu minile koupili diamanty, aby to stihly, místo toho, aby si na to do teď našetřili si přijdou okradeni. Na druhou stranu limitovaná nabídka nemusí nutně znamenat, že už to nikdy nebude, ale také to, že se to sem tam objeví na krátkou dobu, jako akce na diamanty. Leč měli to specifikovat. Prostě nebylo psáno ani jedno a bylo na každém, jak si to vyložil.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Moor8 View Post
    Chápu, že ti, co si skvůli tomu minile koupili diamanty, aby to stihly, místo toho, aby si na to do teď našetřili si přijdou okradeni. Na druhou stranu limitovaná nabídka nemusí nutně znamenat, že už to nikdy nebude, ale také to, že se to sem tam objeví na krátkou dobu, jako akce na diamanty. Leč měli to specifikovat. Prostě nebylo psáno ani jedno a bylo na každém, jak si to vyložil.
    stejne jako univerzalni doplneni "doplni jakekoliv naleziste" (mimo diamantku. dynovych poli a toho co by se mohlo vyplatit vice nez zlato) cemu na tom nerozumite? ;-)

Reply to Thread