Originally Posted by
MaStr25
Karamon - Nikto predsa nebol o nič okradnutý, len niektorý ľudia, ktorý proste nemali diamanty alebo boli mimo, tak dostali znova šancu si kúpiť niečo, čo "ostatní" mohli využiť už pred mesiacom alebo môžu stále využiť teraz... (a keby to beriem túto udalosť samotnú odmysliac si iné, tak je to aj férové, že tí čo to prešvihli majú šancu ešte). Chápem, že ti ide o princíp, že niekto prešvihol Velikonoce, Vianoce alebo niečo iné, čo sa možno už nikdy nebude opakovať a nedostane druhú šancu si to nahradiť, a je možno nefér (každý má svoj názor) že sa táto udalosť opakuje, ale mne to príde malicherné sa na to nejako sťažovať, bo som okradnutý nebol a doprajem iným ľuďom tú možnosť, ktorú som mal aj ja.. :-) veď ja aj tak nič nezískam, nestratím, a keby mi niekto dal možnosť si zopakovať minuloročné Velikonoce, Vianoce, Haloween a Konie roka, potešil by som sa a určite by som to nepremrhal len kvôli tomu, že niektorým by sa to principiálne zdalo nefér :-D a určite aj ty by si využil takú šancu aj keby sa ti to zdalo principiálne nefér ;-)