Reply to Thread
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 56

Thread: Veda

Monde
    Kouzelnictví
    Cenou je myšleno i počet rukopisů a svazků.

Te´d přibyli průzkumníci a zase je to na 2 věci. když si vylepším jednoho, že mi bude hledat o X % rychleji, tak pak stejně bude čekat na ostatní, kterým dám třebas aby hledali více žuly. A být ve hře, abych posílal každého zvlášť, když jich mám 6, nemohu.

A už vidím generály! Ti také vylepšit nepůjdou, protože pak by přestaly fungovat bloky v návodech.

Ravise's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    A už vidím generály! Ti také vylepšit nepůjdou, protože pak by přestaly fungovat bloky v návodech.
    To ale není chyba hry - to je nedostatek návodů. Nehledě na to, že vylepšit si jednoho generála aby bojoval třeba o 2s rychleji pomůže hráčům, kteří nemají zkušeného nebo veterána při blocích - zkrátí to útok na hlavní tábor. Čekám třeba rychlejší přesun (ostrov-dobrodružství), nebo větší útok.
    Povídky z Globalu | Jak se správně ptát | Člen ex-[Sir]

Odešel IRL dne 8. 10. 2015

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Ravise View Post
    To ale není chyba hry - to je nedostatek návodů.
    Jo, už vidím, jak máš návody pro všechny možné kombinace vylepšení + veterána.

Vývojáři jistě nejsou drženi v izolaci a tak vědí, že hráči návody a bloky používají. Není důvod proti nim bojovat, není to podvádění, jen spolupráce mezi hráči, o což by vývojářům mělo jít. Osobně bych byl i pro jejich podporu. Zlepšit u generála se dá lecos, rychlejší cestování, zotavení, bojování, zvýšená kapacita, ale třebas i síly samotného generála. Ten je taky, jako jednotka v boji, jen toho moc nenatříská. Taky by mohl zvyšovat dmg jednotkám, či obranu. Možností je spousta a kombinací ještě víc. Navíc nezapomínej, že když se budeš chtít dostat k těm lepším, tak budeš muset přiřadit i těm na nižší úrovni, třebaže nebudeš chtít a rozhodíš si tím bloky. Navíc vylepšení nebudou taková, aby nahradila, či se vůbec přiblížila k vlastnostem veterána. Musí být stále lákavý ke koupi. Vylepšení ti jistě nepřidá 50 jednotek, ale spíš 2, 3 a 5. Celkem tedy 10.

Jinak mě osobně by se líbilo přidání bodu, kudy musí generál projít. Nastavíte jeden bod, kudy musí prosít, tedy už nepůjde přímo k cíli, ale třebas obloukem a tak se bude lépe vyhýbat táborům. Protože někdy by stačilo, kdyby šel o kousíček vedle a už by se vyhnul.
    Last edited by Moor8; 20.09.13 at 15:06.

Monde
    Kouzelnictví
    tak ono u generalu si udela asi kazdy jen jednoho mozna 2 takze generalove vlastne asi az takova tragedie nebudou

Ravise's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Jo, už vidím, jak máš návody pro všechny možné kombinace vylepšení + veterána.
    Řekl bych, že jestli bude u generála něco, co by mohlo rozhodit bloky, tak se objeví dva-tři preferované stromy a to takový problém nebude. Navíc mě nenapadá tolik vylepšení, které by mohly rozhodit bloky, aby se daly všechny do jedné řady a díky tomu nešly obejít. A když - tak jak řekl kolega, většina generálů bude stejně s největší pravděpodobností neknihovaná.

Jinak mě osobně by se líbilo přidání bodu, kudy musí generál projít. Nastavíte jeden bod, kudy musí prosít, tedy už nepůjde přímo k cíli, ale třebas obloukem a tak se bude lépe vyhýbat táborům. Protože někdy by stačilo, kdyby šel o kousíček vedle a už by se vyhnul.
    Geniální . Ale díky tomu nepravděpodobné...

A ještě k těm návodům - snažím se je používat maximálně do ~30% mé strategie, a blokům se vyhýbám jako čert svěcené vodě.
    Povídky z Globalu | Jak se správně ptát | Člen ex-[Sir]

Odešel IRL dne 8. 10. 2015

Monde
    Kouzelnictví
    Mě napadají tyto: zvýšení síly generála, zrychlení pohybu po mapě, rychlejší boj, zvýšení síly/obrany jednotek pod velením generála.

také se domnívám, že většina generálů zůstane nevylepšena, ale pak věda ztrácí smysl. Upřímně já nebudu vylepšovat ani průzkumníky, jelikož to nemá cenu.

Monde
    Kouzelnictví
    aky poklad najde geolog pri dovednosti skrys uhli?

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Moor8 View Post
    ... Upřímně já nebudu vylepšovat ani průzkumníky, jelikož to nemá cenu.
    Náhodou, když ti průzkumník z nejdelšího hledání chodí o pár hodin dřív a donese ti 17 útržků mapy a k tomu ještě seveřany... navíc za snížené náklady na hledání

Monde
    Kouzelnictví
    o par hodin driv za znizeny naklady... no to je tak trosku kravina protoze kdyz se nad tim zamyslis, tim ze ti to prinese drive ho posles vickrat takze ve finale za pruzkum vyhazes vic

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Karamon View Post
    o par hodin driv za znizeny naklady... no to je tak trosku kravina protoze kdyz se nad tim zamyslis, tim ze ti to prinese drive ho posles vickrat takze ve finale za pruzkum vyhazes vic
    napsal jsem dřív a za snížené náklady, protože nemám žádného doma abych se na něj podíval, kolik přesně ušetřím. ale tvá teorie má trochu nedostatky. uvedu příklad. na nejkratší hledání přijde průzkumník za nějakých 22 hodin a něco k tomu. pokud ho dnes pošlu v 10 hodin, zítra v 8, v pondělí v 6... je tu snad někdo, kdo by si takto postupně nařizoval budíka, aby mohl posílat průzkumníky i uprostřed noci, když zrovna přijdou? Takže teoreticky neušetříš, prakticky ušetříš. Sice jen pár mincí a salámů a nějakou tu hodinku jako rezervu, ale lepší jak nic. Šance na nalezení dvojnásobku (dvou dober/dobra +útržků/dvojnásobku útržků)a trvalé nastavení na nalezení více útržků mapy se určitě vyplatí. Takže není co řešit

Reply to Thread