Reply to Thread
Page 15 of 23 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 141 to 150 of 230

Thread: Co by se mohlo udělat lépe

Monde
    Kouzelnictví
    Nedali by se snižit ceny diamantu za vylepšení budov ? Příklad. Pila na tvrdé dřevo ted z 2lvl na 3lvl vyjde na 1294 diamantu.. Přijde mi to jako strasne moc nato že za 650kč koupi človek 6500 dia. Přišlo by mi přijatelne kdyby to bylo např 3lvl600 dia, 4lvl 1000dia a5 1700 dia.
    Ja to beru tak že koupí diamantu podpořím i server ale kupovat dia za 1000kč bych nedal.

Monde
    Kouzelnictví
    Při obchodování, by bylo fajn, kdybych viděl i z kolika svých surovin prodávám, popřípadě i pro nákup. Nechápu totiž, proč se při obchodování nemohu dívat na stavy zásob.

Monde
    Kouzelnictví
    Při prohlížení obchodu a zužování jednotlivých kategorii pomoci checkboxu tak jednoznačně chybí box pro označit/zrušit všechny zaškrklé kategorie, je to opravdu jednoduchá programátorská úloha která nezabere čas a kód na ni je už dávno optimalizovaný.
    Dnes se už snad bere jako samozřejmost zaškrtávat všechno naraz.
    Last edited by DurzaStin; 14.08.13 at 10:55.

Monde
    Kouzelnictví

Bourani budov

Kdyz bouram nejakou stavbu tak dostanu 1/4 porizovaci ceny zpet, ale nehlede na tom jaky ma budova lvl. Proc pri bourani nejsou zapocitany i suroviny pouzite k upgradu?

Monde
    Kouzelnictví
    třeba by se mohlo vylepšit tohle:
    z nějakého důvodu jsem dostal BAN. ani newím kdy, za co, na jak dlouho, od koho. člověk se nic nedozví. jediné co vidí je prd. nevidím kdo je online, nemůžu si s nikým napsat, ¨prostě si asi mám dát týden dovolený.
    může mi ten, kdo mi ten BAN dal, třeba aspoň napsat na jak dlouho? dík

Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Nejlepší je se zeptat nějakého aktivního moderátora na chatu, ideálně v šepotu (pokud už vypršel, jinak PM). Všichni mají přehled kdo/kdy/na jak dlouho. Dále mají kus chatu, který byl důvod nebo popis, co se stalo. Pokud by zrovna nebyl nikdo online, tak napsat PM BB_Kahsi. Tady na fóru moc nikdo neodpoví.

BB_Kahsi
    Last edited by BB_Kahsi; 02.09.13 at 11:05. Reason: opraven šepot na PM

Monde
    Kouzelnictví
    jsou cechovní úkoly a za ně odmněny. pro lepší motivaci bych tyto odmněny otočil - individuální 63 mincí, splnění cechu 9, myslím že nejsem sám kdo vidí že někteří se jen vezou

Ravise's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Zdenek1960 View Post
    jsou cechovní úkoly a za ně odmněny. pro lepší motivaci bych tyto odmněny otočil - individuální 63 mincí, splnění cechu 9, myslím že nejsem sám kdo vidí že někteří se jen vezou
    Nové rozhraní cechu a buď takové lidi vykopat nebo, pokud není vedení z nějakých důvodů ochotno, tak je dost jiných cechů. Logicky mi přijde správnější, abychom dostali za splnění části zálohu a potom až celou odměnu.
    Povídky z Globalu | Jak se správně ptát | Člen ex-[Sir]

Odešel IRL dne 8. 10. 2015

lukz899
    Guest
    Mě by stačilo kdyby šlo naverbovat více jednotek na jednou, protože verbovat jednotky po 25 kusech je o nervy.

Monde
    Kouzelnictví
    jde spíš o to, že ti co se vezou dostanou stejně jako ti co makají

Reply to Thread