Na podporu jsem to nahlásila,prý mi pošlou vyjádření mailem..tak holt čekám..ale asi ztratim dobrodružství,které není také lehké získat..uvidíme,tak to bude no![]()
Na podporu jsem to nahlásila,prý mi pošlou vyjádření mailem..tak holt čekám..ale asi ztratim dobrodružství,které není také lehké získat..uvidíme,tak to bude no![]()
Pomalu mi taky Bezi cas na Dobrodruzu Skuste s tim neco udelat DIK moc
A já vykřup o 3 rychlý a jednoho klasika :-D JJ, i generál občas padne, ne? :-)
Generálové jsou zpět...nikdy jsem nepotřebovala jít na forum,tak se omlouvám,že moc nechápu jeho funkci a jeho slang![]()
Je fakt, že taký bordel tu ešte za posledné 2 roky nebol, aj keď sme už všeličo zažili. Táto hra sa stáva dosť ťažko hrateľná a silne stráca priťažlivosť. Chcelo by to vstúpiť si do svedomia
zase klasika, přiřadim generálovi jednotky, 2x si je zkontroluju, pošlu generála, ale k táboru dojdou úplně jiné jednotky
ano je moje chyba že sem v době útoku odešel z dobrodružství, ale rozhodně když se na něj vrátím tak by u toho samýho generále neměli být najednou původní jednotky (podotýkám že už byl skoro u tábora co měl zničit)
stejná chyba nastává i u přesunu generálů po mapě, dám přesunout generáli, odejdu z adv, vrátim se,..generálové jsou na místě přiřadim jednotky, pošlu útok.....odejdu z dobrodružství a když se vrátim, tak jeden generál se balí, další není vůbec na cestě a třetí blokuje.
General spoluhrace bojuje (dava "kill"), vyslu finalni utok pres cely 4ty sektor na Statecnem... a ejhle, muj general sunda hrad aniz by spoluhracuv dobojoval a tudiz nedostal odmeny...
to se v poslewdni dobe stava casto, takze pri utoku uz nikam neprepinam. i tak ale generalove delaji divne veci a nektere bloky povazovane za bezpecne najednou skoncily mnohem driv. jako by server spatne pocital casovani
spíš je divný že se k tomu nikdo z teamu TSO vubec nevyjadruje a delaji ze se nic nedeje!! je to hnus co na nas zkouseji'!
Dobrý den,
ano, víme o tom, že generálové na dobrodružství se někdy vrátí v čase, především když se to dobrodružství opustí, což potom způsobuje divné chování, jako bloudění nebo poskakováním. Zatím není jasné, proč se tak děje, a tím pádem ještě není oprava. Jakmile bude nějaká aktualizace, tak to oznámím na hlavní straně + v seznamu změn. Prozatím jde dělat jenom to, že se nepoužívají bloky a počká se, než generál dobojuje.