Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 38 of 38

Thread: Generál: spoždění / chyby

lukas84cz's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    JJ chce to neodcházet z mapy a pokud se blokuje, neustále sledovat a kontrolovat a když se něco pokazí, v mém případě 1 generál popoběhnul o kus cesty dopředu, okamžitě generály stáhnout a zkusit znovu.

Monde
    Kouzelnictví
    Na nečekané popobíhání generálů jsem si už postupně zvykl. Překvapivě to na výsledek bitvy nemá žádný vliv, pokud na začátku byli generálově vysláni ve správných odstupech. Sice mě stále znervozňují hlášení o odchycených generálech, ale když neopustím adventuru tak se po chvíli "zachycený" generál zpamatuje a zaútočí na správný tabor. Určitě mě potěší, až tuto hrůzu vývojáři opraví.

Kubaskovas
    Guest
    Boj proběhne správně ikdyž adventuru opustíte, jen to chce se vrátit zpět až dojde zpráva o proběhlé bitvě

Monde
    Kouzelnictví
    Zdravim podporu, zajimalo by me, kdy mate v planu vyresit nesmyslne preskakovani a teleportovani generalu na dobrodruzstvich. Stava se nasledujici:
    1.: poslu utok a kdyz odejdu z mapy a vratim se zpet, tak je general uplne nekde jinde, nez by mel "docvalat" a pak mi co 5 sekund vyskakuje hlaska ze probiha utok, ale pritom se tam general teleportoval nekde z pulcesty a regulerni utok bude pozdeji.
    2.: podobny problem, predcasne staveni taboru na dobr.. Pri presunovani na vhodnejsi pozici se general postavi driv, nez je skutecnost (to neni zasadni problem), ale jednotky, ktere mu pak pridelim se mu neprideli a zautoci s jednotkama co mel pred presunem.(prisel jsem takto uz nekolikrat o kanonyry,coz je neprijemne, navic pri snadnem utoku) otakza zni: proc jde poslat do utoku general, ktery tam jeste fyzicky nestoji?
    dekuji za odpoved a doufam ze se to brzy vyresi

Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Abych se neopakoval, tady je komentář z předchozí strany:
    Quote Originally Posted by BB_Kahsi View Post
    Dobrý den,

ano, víme o tom, že generálové na dobrodružství se někdy vrátí v čase, především když se to dobrodružství opustí, což potom způsobuje divné chování, jako bloudění nebo poskakováním. Zatím není jasné, proč se tak děje, a tím pádem ještě není oprava. Jakmile bude nějaká aktualizace, tak to oznámím na hlavní straně + v seznamu změn. Prozatím jde dělat jenom to, že se nepoužívají bloky a počká se, než generál dobojuje.

Monde
    Kouzelnictví
    od jisté doby se mi nezobrazuje když mě navštíví přítel s bonusem kam mi to dává,nepíšemi to

Monde
    Kouzelnictví
    příjde přítel a dává mi bonusy ale mě to neukáže kam to dává,

Monde
    Kouzelnictví
    Zdravím taky, Stalo se mi taky malá příhoda před 2 týdnama, Se my nevrátil - Generál ( až za 2 týdny je to tak 3 -4 dny co my došel,
    Prosil bych aby správce settleru to spravil,
    Děkuji pocitac900]

Reply to Thread