Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Zpráskaný lagy a skleroza zadaných činností

Monde
    Kouzelnictví

Thumbs down Zpráskaný lagy a skleroza zadaných činností

Tak sem díky této hře dospěl k názoru, že tak neudržovanou a ignorovanou hru adminem BB Kahsi sem ještě nehrál.
    Nejen že to laguje při práci na ostrově, ono zadat matroš do obchodu je taky o nervy, ale když přijde práce s generálama, tak to je opravdu vývojový skvost. Místo přesýpacích hodim mixér a houby se děje..
    Včera jsem před ukončením hraní zadal výrobu rekrutů, výpis ukazoval 9 hodin, tak sem si naivně myslel že ráno si zahraju.

Kulový, ráno překvápko, kasárna prázdný, rekruti se nedělaly. Kupodivu bonusy co jsem zadával před ukončením ano.
    Tak jsem si to zopakoval ráno, že si zahraji odpolko.
    Kulový na druhou. To samý.

Tak si myslím, že tahle hra je už tak daleko ve vývoji, že jde de fekto zpět. Utněte to sami a s grácií, než s ostudou, protože tohle sekající se nehratelné monstrum již budoucnost nemá, obzvláště pokud se tu bude válet na vavřínech dosavadní BBčko.
    Dnes jsem četl zajímavou a velice pravdivou připomínku..
    Kdyby aspon dělal BB šépkovej, ten ví co to dělá, komunikuje s lidmi a má páru co by to chtělo. Ale administrativní šotek nemuže dělat tři funkce.. Prostě nejde sedět jednou zadní spojkou na třech židlích, to musí mít negativní vliv na okolní věci.

Už zase vidím ty komentky, když tě to nebaví, tak to nehraj.. JO, nehodlám aktivně pařit sedátko u takového klumpu. Je mi s celého srdce jedno, jak tu dostanu kouř, já sem došel do bodu opovržení a to díky administraci, díky modrýmu BBčku, díky milionu slibů které nedokážou ani po půl roce opravit a jen mažou med kolem úst a házej kosti formou bonusů na víc.
    Jestli takhle opravují auta u VW, že jim ukážou pixlu mogulu ale do převodovky lejou fritovací olej, nedivím se tomu co se děje tady..

S pánem Bohem, stačilo mi.
    Ode dneška víkendovej hráč, možná ani to ne.

Ing-Smoula's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    berry kdyz budes vikendovej hrac tak o vikendu ty lagy kvuli naporu lidi jsou ohromne oproti normlanimu tydnu od pondeli do patku to jede nadherne

Monde
    Kouzelnictví
    Jo houbeles šmoulo, 2 ze 7 dnů to jede, jinak je to na pikatchu

Monde
    Kouzelnictví
    o víkendu jsem si jel každý den 2 adventury a v každé jsem blokoval se 3mi generály a se 2ma útočil pokaždé na jiný tábor,to znamená 5 generálů na 5 různých táborů najednou a bez problémů.Takhle jsem měl odjetou každou A během 30minut bez dopravy vojska.Takže tady nevykládej jak ti to laguje,chyba bude nejspíš někde jinde.Přes týden to jede nádherně bez větších problémů.Občas se nějaký lag najde ale není problém pokud umíte pracovat se simulátorem si udělat delší bloky a pak vás ani pár sekundový rozdíl nerozhodí.A pokud hrajete pouze s jedním generálem bez bloků tak vám můžou sekundové lagy být absolutně ukradené.
    ohledně rekrutování - zadám 25 a počkám až se dosypou hodiny,většinou je to otázka 1-3 sekund,většinou to láduju bez čekání.A to tam házím víc jak 500 jednotek denně,ať už ráno v poledne či večer,stále to běží stejně,ovšem po ránu je to trochu veselejší to přiznávám.V noci nehraji,takže netuším jak to běží.
    bonusy házím tak že hodím na 4-5 budov a pak jakmile se rozsvítí první položení tak jedu dál a je to vždy otázka pár minut.nahození 25 košů je otázka 2minut maximálně a to v kteroukoli dobu.
    on je taky rozdíl na jakém střepu hraješ a jaké máš připojení...dělá to hodně to mi věř pokud to hraješ na nějaké sračce co je ráda že se vůbec zapne!!
    ohledně dotazů a připomínek k samotné hře už si konečně uvědomte že hru nedělají češi ale je pouze převzatá, takže i naše BB je malým pánem na to aby naše požadavky byly vyslyšeny,pokud nějaké tak určitě ne všechny.I za to málo by jim stačil občas dík od vás co hru hrajete než jim stále nadávat že to či ono nefunguje.Ve většině případů co zde sleduji je chyba na straně hráčů,takže si nejdřív udělejte pořádek u sebe a pak křičte na ostatní.
    Last edited by Luo7; 03.06.13 at 08:17.

Monde
    Kouzelnictví
    BB_Kahsi se nam tu stara o komunitu nikoli o vyvoj hry a jeji technicke zazemi.. viz to ze na podpore reaguji jini
    ano komplikace s tim ze priradim do generala a v lepsim pripade to neudela nic a v horsim ukaze jinou armadu nez v nem skutecne je tu mivam take
    to ze davam rekrutovat a fronta se strati nebo dokonce ne fronta ale material z jeji vyroby (to sem si overil zatimm pouze jednou na 25 rekrutech)
    to ze se obcas stavaji podivne veci (zmizela cast armady nebo se napak objevili nezname jednotky v mem pripade cca 600 kavalerie coz jsem pak resil na podpore)
    deje se to tu je to smutne ale deje se to.. resenim by bylo vhodne rozprostreni zateze prez vice serveru apod (konec koncu chat server je zvlast napsany) ale tohle vsechno je o penezich..

jsme maly trh a tim ze na zdejsich serverech jsou relativne mene caste akce nez na zahranicnich to jde jeste hur :-) (napriklad rusky server pri nakupu diamantku invaze severanu apod v ramci akci to jsem jim celkem zavidel)

Ing-Smoula's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Reborn View Post
    BB_Kahsi se nam tu stara o komunitu nikoli o vyvoj hry a jeji technicke zazemi.. viz to ze na podpore reaguji jini
    ano komplikace s tim ze priradim do generala a v lepsim pripade to neudela nic a v horsim ukaze jinou armadu nez v nem skutecne je tu mivam take
    to ze davam rekrutovat a fronta se strati nebo dokonce ne fronta ale material z jeji vyroby (to sem si overil zatimm pouze jednou na 25 rekrutech)
    to ze se obcas stavaji podivne veci (zmizela cast armady nebo se napak objevili nezname jednotky v mem pripade cca 600 kavalerie coz jsem pak resil na podpore)
    deje se to tu je to smutne ale deje se to.. resenim by bylo vhodne rozprostreni zateze prez vice serveru apod (konec koncu chat server je zvlast napsany) ale tohle vsechno je o penezich..

jsme maly trh a tim ze na zdejsich serverech jsou relativne mene caste akce nez na zahranicnich to jde jeste hur :-) (napriklad rusky server pri nakupu diamantku invaze severanu apod v ramci akci to jsem jim celkem zavidel)

No tak invazi muzes ziskat taky ale pouze z krabicove verze. Ja ti mohu rici nic extra v tom neni jen ty budovy. Krabicovou vezi mam ale na ceskem serveru ji nerozchodim.

Monde
    Kouzelnictví
    Padaj z tebe moudra Luo7, krása to číst.. Akorát to je nesmysl za nesmyslem, ale když ti to ve škole buchty žerou, proč ne.

Jen napsat že když mně to zase začalo blbnout, okamžitě to musim hrát na 386tce.. :-D No vrozená inteligence :-D
    Last edited by Berry_07; 03.06.13 at 12:36.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Berry_07 View Post
    Padaj z tebe moudra Luo7, krása to číst.. Akorát to je nesmysl za nesmyslem, ale když ti to ve škole buchty žerou, proč ne.

Jen napsat že když mně to zase začalo blbnout, okamžitě to musim hrát na 386tce.. :-D No vrozená inteligence :-D
    do školy už dávno nechodím,tak nenapadej někoho koho vůbec neznáš,řekl jsem svůj názor a tebe vůbec nejmenoval tak mě neber do huby :-)))
    že má server menší lagy je všeobecně známo ale psát tady jak je všechno špatně není zrovna moudré a je rozdíl to na čem to hraješ a co všechno máš během hraní spuštěné
    podle toho jak to tady píšeš tipuju že to tam házíš hlava nehlava a narychlo...ještě si nepamatuju že by se tím že člověk pospíchá něco urychlilo,ba právě naopak
    vím že to chvilku trvá než člověk ke generálovi přiřadí jednotky a že to chvilku trvá než začne reagovat ale na to že je hra zadarmo to není zase tak zlé
    nebudu ti tady říkat ať jdeš hrát někam jinam, spíš než tady začneš všem vyčítat co dělají špatně a že vše co uděláš nefunguje,tak se zkus zamyslet nad tím že hraješ zadarmo a je jen tvoje volba kolik času u toho strávíš,ne každý tomu věnuje celý den, někomu stačí málo a někdo musí mít vše hned....

PS: nenapsal jsem nic co není pravda, věř si čemu chceš,je to pouze má zkušenost z dosavadního hraní

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Luo7 View Post
    do školy už dávno nechodím,tak nenapadej někoho koho vůbec neznáš,řekl jsem svůj názor a tebe vůbec nejmenoval tak mě neber do huby :-)))
    že má server menší lagy je všeobecně známo ale psát tady jak je všechno špatně není zrovna moudré a je rozdíl to na čem to hraješ a co všechno máš během hraní spuštěné
    podle toho jak to tady píšeš tipuju že to tam házíš hlava nehlava a narychlo...ještě si nepamatuju že by se tím že člověk pospíchá něco urychlilo,ba právě naopak
    vím že to chvilku trvá než člověk ke generálovi přiřadí jednotky a že to chvilku trvá než začne reagovat ale na to že je hra zadarmo to není zase tak zlé
    nebudu ti tady říkat ať jdeš hrát někam jinam, spíš než tady začneš všem vyčítat co dělají špatně a že vše co uděláš nefunguje,tak se zkus zamyslet nad tím že hraješ zadarmo a je jen tvoje volba kolik času u toho strávíš,ne každý tomu věnuje celý den, někomu stačí málo a někdo musí mít vše hned....

PS: nenapsal jsem nic co není pravda, věř si čemu chceš,je to pouze má zkušenost z dosavadního hraní

P.P.S.

Psal si, kdo ví na jaký sračce to hraju, to mne nadzvedlo, věř, nemám starýho a už vubec ne lemplovatýho kompa. Já psal, že to JEDE dva dny v týdnu v cajku, což je pravda, jinak to opravdu nestoji oproti jiným hrám za nic.

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Nevíš některá fakta nebo je naschvál překrucuješ?
    Dovolil jsem si to rozdělit.

Tak sem díky této hře dospěl k názoru, že tak neudržovanou a ignorovanou hru adminem BB Kahsi sem ještě nehrál...
    Tohle je odpověď na tvou první větu (a napsal ji jiný hráč - já jen potvrzuji):
    Quote Originally Posted by Reborn View Post
    BB_Kahsi se nam tu stara o komunitu nikoli o vyvoj hry a jeji technicke zazemi.. viz to ze na podpore reaguji jini....
    Někdy mám dojem, že hrajeme odlišnou hru...

Nejen že to laguje při práci na ostrově, ono zadat matroš do obchodu je taky o nervy, ale když přijde práce s generálama, tak to je opravdu vývojový skvost. Místo přesýpacích hodim mixér a houby se děje..
    Včera jsem před ukončením hraní zadal výrobu rekrutů, výpis ukazoval 9 hodin, tak sem si naivně myslel že ráno si zahraju.

Kulový, ráno překvápko, kasárna prázdný, rekruti se nedělaly. Kupodivu bonusy co jsem zadával před ukončením ano.
    Tak jsem si to zopakoval ráno, že si zahraji odpolko.
    Kulový na druhou. To samý. ......
    ... denně dávám bonusy, denně dělám matroš v zásobárně a vojáky v kasárnách.
    Dával jsem i bonusy na úkol ... stovky a započítalo to všechny.
    Tebou popisované problémy neznám. Znám z cechu i změnu jednotek... ale to vyřeší podpora.
    Ano lagy jsou - podle počtu přihlášených, podle zátěže serveru (a to zase napsal podle mého dobře Luo7). Buď počkám (kam spěchat) nebo dám refresh.
    Nejlépe se hraje po údržbě a když tu nejsou lidi.

Hra je v prohlížeči, je ve flash ... je to dost náročné na paměť a na připojení. Klient komunikuje se serverem ... musí zapsat požadavek a přečíst si ho. Vše se musí správně propsat do všech tabulek. Ty miliony zápisů a čtení prostě můžou mít chybu.
    Chat server je bokem... ten je na připojení také háklivý.

....... Utněte to sami a s grácií, než s ostudou, protože tohle sekající se nehratelné monstrum již budoucnost nemá, obzvláště pokud se tu bude válet na vavřínech dosavadní BBčko.
    Dnes jsem četl zajímavou a velice pravdivou připomínku..
    Kdyby aspon dělal BB šépkovej, ten ví co to dělá, komunikuje s lidmi a má páru co by to chtělo. Ale administrativní šotek nemuže dělat tři funkce.. Prostě nejde sedět jednou zadní spojkou na třech židlích, to musí mít negativní vliv na okolní věci...
    Z BB znám BB_Moff a BB_Dori (jiné neznám, tolikrát jsem s podporou nekomunikoval a doufám, že jsem nepopletl jména - a pak několik zahraničních), tak nevím koho myslíš na místo BB_Kahsi.

Hra není produktem českého zastoupení. Zde máš jen česko/slovenskou podporu, vše se dělá jinde. Už podle hlasování o novém obsazení cech obchodu by si to mohl poznat.
    Hra je stejná (v základu) pro všechny servery. Lišit se můžou některé akce, odměny, čas údržby... ale základ je stejný!
    Komunitní manažer nemůže za chyby kódu nebo servery. Ten předává podněty dál ... a to se děje!

Co přesně byl nesmysl?
    Vypíchl si jen jednu větu... a sorry, i nadupaná mašina je tak slabá, jak slabá je její nejslabší komponenta (v tomto případě včetně připojení)

Hezký den

PS: nedávno jsme měli debatu ... něco o konstruktivní kritice, tohle to není konstruktivní kritika.

Reply to Thread