Originally Posted by
Luo7
do školy už dávno nechodím,tak nenapadej někoho koho vůbec neznáš,řekl jsem svůj názor a tebe vůbec nejmenoval tak mě neber do huby :-)))
že má server menší lagy je všeobecně známo ale psát tady jak je všechno špatně není zrovna moudré a je rozdíl to na čem to hraješ a co všechno máš během hraní spuštěné
podle toho jak to tady píšeš tipuju že to tam házíš hlava nehlava a narychlo...ještě si nepamatuju že by se tím že člověk pospíchá něco urychlilo,ba právě naopak
vím že to chvilku trvá než člověk ke generálovi přiřadí jednotky a že to chvilku trvá než začne reagovat ale na to že je hra zadarmo to není zase tak zlé
nebudu ti tady říkat ať jdeš hrát někam jinam, spíš než tady začneš všem vyčítat co dělají špatně a že vše co uděláš nefunguje,tak se zkus zamyslet nad tím že hraješ zadarmo a je jen tvoje volba kolik času u toho strávíš,ne každý tomu věnuje celý den, někomu stačí málo a někdo musí mít vše hned....
PS: nenapsal jsem nic co není pravda, věř si čemu chceš,je to pouze má zkušenost z dosavadního hraní