Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Thread: Zpráskaný lagy a skleroza zadaných činností

Dalnar's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    No lagy jsou docela neodiskutovatelné. Kdo denně háže víc jak 200 košů tak pochopí. Každopádně díky (ne)vývoji, docela bídnému end-game a často až šíleným micrem (stavění stovek polí a studen) mám docela pocit, že tato hra upadá. Vidím to jen na počtu lidí v mém cechu, kteří dosáhnout lvl 40+ a pak si uvědomí že je to vlastně otročina a končí, protože hra se stává dalším zaměstnáním (nebo spíš otročinou) a ne zábavou. Tady udělali soudruzi z NDR asi trochu chybu. Ale aspoň jde vidět, že se z ní poučili a v Anno online (další webovka od BB) , nic tak nesmyslného jako neustálá obnova polí není. Občas mám pocit, že všichni dobří vývojáři ze Settlers šli do anno, a v Settlers zůstali jen študáci na praxi. Viz. krizové úkoly a poslední dobrodružství.

Problém s konstruktivní kritikou je, že už ji na německých serverech dávají přes 2 roky, a když to porovnám se stavem tehdy a dnes, moc rozdíl nevidím. A to říkám jako zákazník, tedy ten kdo se rozhodl hru podporovat.
    Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)

SipkovejRuza
    Guest
    Ahoj všem...

Hru znám od prosince - chvilku po eventu halloween.
    Zahraniční servery jsem nehrál a neznám jejich prostředí, ale pokud nemá daleko větší trh v Německu vliv na vývoj, tak pak tu plačící (nadávající na zdejšího komunitního managera) hráči jsou totálně mimo mísu!

Ano, na stavbu (obnovu polí) jsem už něco psal: proč se farma nemůže o tu obnovu starat (podobně jako mlýn v AoE - naklikám frontu a je to).
    Silo je na prd a drahé (zabírá místo) - leveluj farmu, leveluj silo - vše na stejném levelu, ale je za diamanty = tak asi máme smůlu.
    Ale to je věc managerů od výrobce - jak nastaví obchodní podmínky (a hra není charitativní projekt, musí si na sebe nějak vydělat).

Samotný vývojář nic neudělá - musí dostat pokyn! Jeho výtvor se musí otestovat! A pak se může teprve nasadit.
    Podpora řeší aktuální problém a předává dál, to co nemůže vyřešit a je chyba (tak to bylo v každé hře, kterou jsem hrál, tak to funguje na regionálních zastoupeních - jsou to jen nárazníky).

Lagování je! Zná to každý. Většinou stačí refresh... bonus se buď vrátí nebo započte
    Ale pokud nebudou posíleny servery, tak s tím nic neuděláme. A železo není zadarmo...

----------------------------------------------------------
    Nemám problém s dáváním bonusů (u sebe ani u druhých) - prostě položím a počkám až se zase rozsvítí budovy, na které jde bonus použít. Při prvním většinou počkám i na zprávu, že byl položen. Pokud se nezobrazí, tak refresh --- bohužel přijdu o zprávy z chatu.

Nemám problém s děláním vojáků - bylo by super mít v nabídce volbu jako je v zásobárně pro osadníky: 1*25 (pro začátečníky) a od levelu 26 přidat další volby 5*25, 25*25 pro každou jednotku.
    Nástroj je, jen ho využít na další věci - je to jen o přidání ikonky a zavolání funkce s jiným parametrem (tak bych to navrhl já).
    Nemám problém s výrobou v zásobárně - i zde by bylo super vyrábět 25 * 25 talířů, pokud jsou na to suroviny. Nakliknu, počkám až se zobrazí v senamu a nakliknu další (někdy se stihnou i 3 sady talířů najednou).
    Zde by se dalo udělat to co v kasárnách, zápis do seznamu neresetuje aktuálně zapisovanou výrobu.

NEznám problémy: poslal jsem generála a za hodinu neodešel; poslal jsem průzkum na 12 hodin a zbývá mu 24 a pod. nebo nevyrazil vůbec.
    Podle mne je to souhrn jiných příčin - trasa na server, přes co hraje, vytížení počítače a vytížení serveru v daný okamžik.

Oprava chybných úkolů: milice, taktik ... podle mne je to realizovatelné - podobným mechanismem jako se splnil úkol při Velikonocích (nešlo dál hledat, tak večer script úkol splnil) ... zde je to samé! Nemáš úkol splněn a máš splněn úkol na 0 táborů na ostrově = splň tento úkol.

Nejhůř se hledají a odstraňují chyby náhodné !
    Ale co mám informace z cechu, tak pokud se nezapočetl bonus na budovu, ale odečetl se, tak byl podporou nahrazen. Mám i informace o nahrazení jednotek z bojů, kde se to chybou hry nepovedlo (neberu blok, který nevyšel - ten hra nepodporuje).

hezký den
    Sir SipkovejRuza

Reply to Thread