Zhodnocení krizového úkolu
Dnes jsem dokončil krizový úkol Padlá armáda na lvl41
Co se týká náročnosti byl o dost jednoduší než předchozí hlavně co se týká generátoru náhody (Minule se mi nezadařilo získat žulu ikyž jsem šel dobrodružství asi 6x).
Přesto bych ho vyřadil úplně. Mě například trvalo hledání 3 dny a to mám 2 lepší průzkumníky a 3 normální, takže se zadařilo poměrně rychle, ale dokážu si představit člověka který hledá ještě teď.
Další co bych vytknul je čekání na výrobu lidí, nedá se vcelku nijak ovlivnit pokud nekoupíš lektvar lásky nebo vesnickou školu (oboji za diamanty), takže vpodstatě je celkový úkol jen o +-2 dny zkrácen. Mělo by to možná smysl kdyby se např. lektvar lásky dal koupit v cechovním obchodě.
Jinak hodnotím krizový úkol spíše kladně, výběr dobrodružství byl v pohodě a dalo se to bezproblémů stihnout ikdyž se závěrečná dobrodružství dělala poctivě (ne přes velikonoční). Závěrečná odměna sice není tak zajímavá jako minule, ale dílčí odměny docela jdou.
Možná do příštího úkolu trošku ztížit nějaké dobrodružství např dokončit bez použití (ztráty) rekrutů.