Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Přechody zón po údržbě 22.5.

Monde
    Kouzelnictví

Přechody zón po údržbě 22.5.

Ahoj, po včerejší údržbě se značně zhoršily přechody do zón (načítání mapy ostrova, na dobrodružství a zpět, k přátelům), často musím znovu načíst celou hru někdy i několikrát za sebou, než se povede dostat se tam, kam potřebuju. Taky se docela zhoršily lagy (RIP 134 kušijníků ), moc se nedá blokovat, atd. Catche jsem smazal, ale zlepšilo se to jen nepatrně.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Krenios View Post
    Ahoj, po včerejší údržbě se značně zhoršily přechody do zón (načítání mapy ostrova, na dobrodružství a zpět, k přátelům), často musím znovu načíst celou hru někdy i několikrát za sebou, než se povede dostat se tam, kam potřebuju. Taky se docela zhoršily lagy (RIP 134 kušijníků ), moc se nedá blokovat, atd. Catche jsem smazal, ale zlepšilo se to jen nepatrně.
    zřejmě je problém u tebe, já nemám s bloky od včerejší údržby problém, navíc mě přijde že se generálové při vycházení z tábora zlepšili a už chodí přibližně stejně a ne jak tomu bylo dřív s pár sekundovým zpožděním.

Closed Thread