Je mozne hrat Syny veldetu ve 2?? Zapocita se to obema nebo jen jednomu nebo jak to je? Vi to nekdo, tady jsem se to zatim nedocetl. Dekuji
Je mozne hrat Syny veldetu ve 2?? Zapocita se to obema nebo jen jednomu nebo jak to je? Vi to nekdo, tady jsem se to zatim nedocetl. Dekuji
Jojo určitě započítá.
v 9.úkolu stačí mít těch 8 dobrodružství,nemusí se kupovat
Last edited by Odeon; 27.05.13 at 11:41.
Dobre a muzes sem napsat, ktere to je ve 35L. Je to carodejnice z mocalu, konsky hrbet nebo jeste neco vetsiho. Mel jsem ztracenou lebku ta dava expe taky a neprosla me na tento kol. Jakub
ja jsem delal bohatym brat a pak kvuli dalsimu ukolu jsem je delal znova
apropo u devatych ukolu je to vlastnit x dobrodruzstvi
http://forum.thesettlersonline.cz/th...ull=1#post5621
Co si prostě projít tohle vlákno?
Jinak hlásím, že jsem právě dokončil krizový úkol.
Dobrodružství stačí vlastnit. (nemusí se kupovat) a už by to konečně mohl někdo v tom prvním příspěvku opravit...
A nejlepší byl konec: dohrajte 4 dobrodružství... jedna ML, jedna LS ML a 2x lovení velikonočních vajíček, protože už se mi nechtělo čekat :-)
Hlásim taky hotovo. Škoda že jsem útol začínal na 35 lvl, žula by se hodila víc než ocel :-)
buď rád, Synové Veldtu nejsou vůbec lehké dobrodružství - imho rozumně hratelné až od 41. levelu, přičemž to chce ideálně dva veterány (nebo jednoho + zkušenýho). Armádu to chce mít aspoň 2500 jednotek. Spousta bloků, když nevyjdou, tak kruté ztráty ...
Last edited by eLzyx; 28.05.13 at 13:44.