Taky se mi ty kose nezapocitali a vse jsem udelal standartne.
Taky se mi ty kose nezapocitali a vse jsem udelal standartne.
"spíš jsem si říkal, jestli se to nezapočítá jen tomu, co dobrodružství započal ... ale doufám, že ne. Zkusím uvidím :-)"
Otestováno. Vzal jsem loot slot na seveřany, zabil jednu jednotku a úkol mám splněný - už vyrábím železné meče.
K levelu 36-45 6. úloha Pravidelná armáda - Rekrutujte 200 kavalerie, zaplaťte 8000 mramoru - odměna 80 útržků mapy, 80 mincí
Je to nie rekrutovať ale vlastniť.
Pokud dáváte lidem v cechu, tak ten hráč může být POUZE kolega a ne přítel !
Pozor na to.
pozná se to dost snadno : nemá na liště položku "Odstranit přítele"
Jinak koše se započítávají správně. Testováno ... (a určitě to testoval i výrobce ... tyhle typy úkoly nejsou nové)
Pokud by byla chyba v programu (v kódu), tak to nebude šlapat nikomu.
Pokud to nejde jen někomu, tak chyb může být více ... klient - server ... lagy
To že se u přítele rozsvítí neznamená, že si ho dal ty!
To že se zapíše do novinek, je zřejmě informace od klienta a ne serveru (viz níže) ... protože se můžeš právě potkat s jiným online hráčem.
---------------
Nezapočítal se mi jeden koš (někdo byl u přítele rychlejší na jedné budově, v novinkách se tvářil jako přidaný !), po refresh se vrátil do nabídky a pak se normálně zapsal!
Položeno 4 x 25 košů (6 různých členů cechu i mimo cech) a 100/100
Je to bug. Člen cechu a přítel je to samé pro tydle úlohy.
Chyba ve hře je v tom, že pokud příjemce bonusů není u sebe na ostrově, tak se bonusy do úkolu nezapočítaji. Může být např. zrovna u vás házet na oplátku a nebo může být na dobrodružství. Offline lidem házet jde v pořádku.
PS: že se u přítele něco rozsvítí 100% znamená, že má buff od tebe, protože jeho ostrov se ti během návštěvy nerefreshuje kromě tvých akcí. Pokud tam ale bonus nekdo da driv, akce se vrati a kosik taky.
Last edited by Yograin; 24.05.13 at 08:41.
Nemam v přátelích nikoho a lidi z cechu si o mě dělají tydle úkoly pravidelně a úspěšně. Jediné, kdy to nefunguje je, když jsem pryč z mého ostrova - může to být třeba jen čas načítání mapy ale definitivně je problém v tom, že nejsi doma.
Edit: všimni si, že občas, když nejsi doma a dostaneš buffy, hra ti nepošle klasický email(spam) o příteli, který ti je dal nebo třeba dostaneš daleko víc buffů než emailů, to si myslim je případ, kdy se nezapočítaji ani do úlohy.
Edit2: Může to být i tak, že když člověk odejde až potom, co jsi k němu přišel tak se to už započítá to by vysvětlilo že to často funguje. Testovat to znova nebudu hlásil jsem ten bug v prosinci a máme konec května a bug je tu stále.
Last edited by Yograin; 24.05.13 at 09:16.
Myslím, že minimálně mne máš v přátelích ... nebo už ne
Nikdy jsem nic takové nepozoroval - ohledně nesplnění úkolu.
A dost často (hodně přátel) plním úkoly s bonusem na oplátku - jsme u sebe nebo k sobě/od sebe cestujeme a vždy se úkol splnil.
Ten rozdíl kolega v cechu a přítel je také jen pozorování .. není ověřené, ale odpovídalo by to.
Pokud někdo hodí 20 košů jednomu a 20 košů druhému a započítá se jen 20 ... apod
Ano zprávy chodí chaoticky ... asi jak to stíhá server
Přijdou i při delší neaktivitě nebo při otevření modálního okna (pošta, obchodní okno, ekopřehled) nebo když se resetuje chat ...
no tak to pro tebe neplatí ... napsal jsem, že pokud u kolegy nemáš "Odstranit přítele"