Takže já také naházel 30 košů, krásně se u toho člověka rozsvítily, ale započetlo jich to jen 8. Pěkně mne to štve a doufám, že to programátoři opravěj.
Takže já také naházel 30 košů, krásně se u toho člověka rozsvítily, ale započetlo jich to jen 8. Pěkně mne to štve a doufám, že to programátoři opravěj.
vyhází.. když bonus ( sendvič, košík) použiješ na důl budeš mít ve skladu z toho dolu 600 rudy...
tavírna dělá ze 2 rudy 1 cihly .., když použiješ bonus ták je to 2 rudy = 2 cihle
mincovna dělá ze 4 cihel 1 minci ... když použiješ bonus ták je to 4cihle = 2 mince
tákže z 300 dolu uděláš 600 rudy=>600cihel =>300mincí
ohledně košů tak mě vyšly v pohodě všechny tzn 100ks
a nebyl jsem sám komu to vyšlo v cechu všechno, takže za to programátoři nemůžou
nejdříve hledej chybu u sebe a až si budeš jistý že jsi ji neudělal teprve osočuj druhé...
Last edited by Luo7; 23.05.13 at 19:27.
za mapy to snad nebude to by bylo hodne drahy
"ohledně košů tak mě vyšly v pohodě všechny tzn 100ks
a nebyl jsem sám komu to vyšlo v cechu všechno, takže za to programátoři nemůžou
nejdříve hledej chybu u sebe a až si budeš jistý že jsi ji neudělal teprve osočuj druhé... "
Bože ty si fakt lama. Tvrdit že to není chyba, protože u tebe nenastala znamená, že evidentně nic nevíš o programování, testování a především o "race conditions".
"spíš by mne zajímalo, jestli se započítá dobrodružství i když jdu jen pro LS. "
Dost dobře nechápu, jak může systém poznat, že jdeš LS - pokud by neporovnával poměr zkušenosti, kteří jednotliví hráči získají, ale to by mi přišlo fakt padlé na hlavu.
spíš jsem si říkal, jestli se to nezapočítá jen tomu, co dobrodružství započal ... ale doufám, že ne. Zkusím uvidím :-)
Me to taky nezapocitalo 83 ze 150 sendvicu, uz sem to nahlasil na podporu. Je tam evidentni chyba u jednoho pritele mi to ted nevim proc nezapocitava, u druheho ano.