Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problém s výměnou.

Monde
    Kouzelnictví

Exclamation Problém s výměnou.

Zdravím, už po druhé při výměně se mi stalo, že jsem chtěl vyměnit nějaké zboží za ocelové meče. Ale vždy se mi jen odečetlo zboží ze skladu a ocelové meče se nepřipsaly do skladu!!! Naposledy jsem měnil 15 kousku mapy za 500 ocelových mečů. 15 kousků mapy se odečetlo ale meče se nepřipsaly...... Možná by to chtělo spravit! Josef
    Last edited by JoseSZ; 18.05.13 at 20:57.

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by JoseSZ View Post
    Zdravím, už po druhé při výměně se mi stalo, že jsem chtěl vyměnit nějaké zboží za ocelové meče. Ale vždy se mi jen odečetlo zboží ze skladu a ocelové meče se nepřipsaly do skladu!!! Naposledy jsem měnil 15 kousku mapy za 500 ocelových mečů. 15 kousků mapy se odečetlo ale meče se nepřipsaly...... Možná by to chtělo spravit! Josef
    Pokud se surovina nepřičte ani po refresh nebo reload hry, tak musíš vyplnit kontaktní formulář na podporu (z hlavní stránky) ...

Closed Thread