Výroba se vyplatí pro lidi co u toho můžou sedět 24/7 a házejí bonusy, nebo mají takto aktivní přátele, jinak stačí pár hodin nenaházené bonusy a už prodělávám.Čili nic pro mě.
Výroba se vyplatí pro lidi co u toho můžou sedět 24/7 a házejí bonusy, nebo mají takto aktivní přátele, jinak stačí pár hodin nenaházené bonusy a už prodělávám.Čili nic pro mě.
Anatalama-jediný problém s bonusmi je u dolu , ktorý nechceš stratiť , inak sa dá všetko nastaviť tak aby ti po 9tich hodinách 2x bonusu jednoducho došli suroviny v minciarni/tavírne zlata . A problém u dolu môžeš tiež vyriešiť ak nie si človek pracujúci 16 hodín denne , budeš ho spúšťať len v noci , o 9tej večer požiadaš o bonus a o 6tej ráno vypneš produkciu .
Ahoj chci se jen zeptat někde na foru sem našel že na jednu mincovnu potřebuju 2x tavírnu a 4x důl a tady je napsáno že to jde 1:1 o dolech nemluvě to musí bejt dost šílená honička hlavně na košeale co budu vám věřit a odzkouším to
![]()
1:1 je to když máš bonus 2x ;-) a měly by ti stačit také 2 doly s bonusem a na lvl 2 na tavírnu lvlu 4 ;-) při lvlu 5 bys potřeboval ještě jeden důl.
S těma bonusama je to makačka, když třeba budeš vědět, že je nestihneš nahodit, tak raději zastav produkci ať ti to nejede "naprázdno".
Pěkný podrobný návod. Mám jeden tip (postřeh). 1 zlatý důl = 300 rudy = 37 mincí. náklady na výstavbu pouze dolu: 1400 tvrdých prken, 1400 mramoru a 1500 kladiv. Tak si myslím, že je jednoduší a MNOHEM rychlejší, když ty suroviny na postavení dolu, které pracně získám, prodám na trhu. Dostanu za ně určitě více než 40 mincí. A to nepočítám ještě spotřebu uhlí nutnou k tavírně.
Zdravím.
Když si vezmu popis exotického košíku ovoce: použitím na pracoviště ztrojnásobíte výrobu po dobu 12 hodin... Tak jsem to automaticky bral tak, že např. z toho zlatého dolu vytěžím těch 3OO kusů zlaté rudy, ale jen prostě 3x rychleji... Pro lepší počítání: normálně bych těžil 10ks/hodina a důl vytěžil za 30 hodin, s bonusem 30ks/hodina (takže trojnásobná výroba), ale důl by odebral k všemocnému Manitůovi už za pouhých 10 hodin, v obou případech by ale bylo vytěžených jen 300 zlaté rudy...
Takže zírám co ty bonusy, oproti mému očekávání, zvládnou udělat, jestli v tom není teda nějaký háček :-)
Tohle je pro mě, v této hře, asi až tak naprosto převratné, jako když Sixto Rodriguez, americký zpěvák (který v 60. letech natočil pár písniček, které totálně propadly a nikdo ho neznal a nikdy o něm neslyšel ani v jeho rodném USA, natož ve světě), najednou na stará pokroucená kolena po desetiletích dřiny, za pár šupů v továrnách, zjistil, že je v JAR (kde nikdy nebyl) legendou, a je tam stejně slavný nebo jestě slavnější než Beatles. (Nyní už je poměrně známý všude po světě).
Za začátečníka se nepovažuji, jsem level 40, ale na fóru jsem poprvé (když nebudu počítat několikerou mysl obluzující návštěvu všelijak barevných šipek, koleček, trojúhelníků a čtverečků u učitelů geometrie Seffa a Vikodina), neb jsem se s hrou, až doposud, snažil ztrácet co nejméně času.
Naštěstí jsem nashromáždil, poctivým syslením všeho haraburdí i slušnou zásobu cukroví, košíků ex. ovoce, červených dárců křídel a jiných indianajonesovských relikvií., protože se mi jejich prodejem za kamení a dřevo nebo jejich nahazováním (jestliže to zlomyslný CÚ nebo jiný Ú neporoučel) nechtělo ztrácet drahocené vteřiny.
Takže vzhůru na zlaté doly!!!
Doufám, že tu dalších podobných šokujících objevů už moc nezažiju, taková opakující se nenadálá překvapení by mohla neblaze zapůsobit na mou, dnešní první návštěvou fóra, těžce otřesenou psýchu..., která i bez toho dost utrpěla zjištěním, že je můj ostrov patrně už od počátku zamořen, rozkrádán a vyjídán těmi otravně modrými "húlúvú" smerfy. Už aby sem přitáhl nějakým updatem slavný a pořádně vyhladovělý kocúr Azrael se svým temným veleknězem a učinil jejich necudnému řádění a hemžení u mých nohou přítrž...
Last edited by Amadys33; 24.06.13 at 04:02.
Toto je přesně typ komentáře ke kterému se váže krásné přísloví "chytrému napověz, hloupého kopni". :-) Tím to nemyslím nijak zle, ale tvůj propočet je typickým příkladem toho jak se to NEmá dělat, a tedy se to pochopitelně NEvyplatí. Protože stačí na to házet 2x bonusy a máš z toho 300 zlatek.
Last edited by Dalnar; 24.06.13 at 09:39.
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
Tak už nadešel čas abych poděkoval Dalnarovi za tento thread.Mince jsem chtěl razit vždy sám ale nevěděl jsem jak na to, a myslel jsi jak je to nevýhodné..
Trochu jsem přizpůsobil ostrov abych na to měl vše potřebné a momentálně mi moje mincovna lvl 4 razí 696 mincí za 24 hodin aniž bych musel něco kupovat z obchodní kanceláře.. Takže to nevzdavejte, a buďte důslední)
Asi jsem se nevyjádřil přesně. Měla to být reakce k tomu rozpisu, kde autor rozděluje 3 druhy způsobu používání dolu - 1. bez bonusu, 2. s bonusem 2x (koš tety) a za 3. s bonusem 3x (exo koš). Tak má úvodní reakce byla k tomu bodu 1. Jasně že s bonusy, které taky něco stojí, se těžba začíná vyplácet. Takže bych se rád opravil, resp. doplnil mé původní vyjádření. Snad si už rozumíme :-)