Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ztracená lebka

Monde
    Kouzelnictví

Ztracená lebka

Nedává bonusové zkušenosti za splnění těch menších úkolů

Zergous's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Bonusy jsou u dobrodružství vždy až při skončení dobrodružství.

Monde
    Kouzelnictví
    tohle dobrodruzstvi je jine, ma dat myslim cca tri nebo az 4 krat mensi EXP behem dobrodruzstvi. Pridalo mi to snad jen po prvnim ukolu a po dalsich uz ne.

SipkovejRuza
    Guest
    Dává to opravdu AŽ po skončení dobrodružství !
    Máš to přímo napsané v popisu úkolu, když ho startuješ.

ZK získané z úkolů dobrodružství budou uděleny po dokončení nebo nesplnění dobrodružství.

Pokud uděláš úkoly, tak expy dostaneš až ukončíš dobrodružství - úspěšně i neúspěšně.
    A myslím, že stejný popis má i SeFF u návodu.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by SipkovejRuza View Post
    ... ZK získané z úkolů dobrodružství budou uděleny po dokončení nebo nesplnění dobrodružství. ...
    Mas pravdu, prosel jsem dobrodruzstvi jeste jednou a nic v prubehu nedava.

Prisahal bych, ze jsem drive za prvni ukol dostal exp jiz behem dobrodruzstvi.

Vychazel jsem z popisu, kde se udavalo, ze odmena ma byt celkem neco pres 5K exp a tim jsem usoudil, ze nekde neco schazi. Popis uz je asi upraven, nebot to nikde nemuzu najit.

Monde
    Kouzelnictví
    XP něco přes 5k? vždyť to dá i s úkolama 3320 (za úkoly je 2100, za nepřítele 1120). Možná to bylo nějaký buglý a dávalo to XP v průběhu i po skončení (2x víc než mělo).
    Level: 38 ; Cech: Settlers - aktivni [Sett] ; Populace: 1450 ; Sektory: 9 ; Celková obtížnost splněných dobrodružství: 78 (Splněno: 24)

Closed Thread