Bylo by dobrý,kdyby bylo naleziště žuly nebo výrobna žuly od průzkumníka jí moc nedostanete a dobrodružství je také na dlouhou dobu.Náklady by mohli být o něco větší než na zlatou rudu.
Bylo by dobrý,kdyby bylo naleziště žuly nebo výrobna žuly od průzkumníka jí moc nedostanete a dobrodružství je také na dlouhou dobu.Náklady by mohli být o něco větší než na zlatou rudu.
[spekulace]
řekl bych, že tohle bude součástí PvP balíčku - někde jsem o tom viděl zmínku. Ten by měl údajně obsahovat další ostrov, o který se bude hráč starat (bránit před ostatními hráči atp.) a na tom ostrově by mělo být možné těžit jak žulu, tak exo dřevo, nebo titan. [/spekulace]
tak to by bylo dobré nechám se teda překvapit
Vždycky můžeš žulu koupit na trhu....
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
Nevím soudruzi ale mám pocit že poslední dobou sem já a lidi kolem posypaní exkrementama nebo nevím ... žula z dobrodružství padá jeden z deseti případů a průzkumáci donesou dlažební kostku v ponděl a ve středu a v neděli dvě ...
jako stímhle tempem našetřit byť jen usoplených 400 na upgrad je o nervy. Nedělalo se něco s nastavením padání žuly ? cca 3 týdny nazpět žula začala být nedostatkovým zbožím ... na trhu jí je opravdu poskrovnu a z dobrodrůž padá jako šafránu.
Mi to skoro připadá že vývojáři to něják skrouhli aby vytahali z lidí žulu a zvedli její cenu ... (buď jako přípravu na tu slavnou vědu nebo plánujou pvp a tam bude žula jako odměna)
Ano, drop žuly byl upraven.
Autor vláken: Deník dobrodruha SeFFa, Černé obchody ve stoce, Co by se mělo udělat lépe a jak!
Zakladatel cechu: S-o-F