Ahoj je to pěkně udělaný to odvětví, ale chci se zeptat když budou nové budovy neuvažuje se o přidání 10 stavebních povolení , už ted to mám jen tak tak. Nebo chce hra směřovat k tomu aby si člověk koupil diamanty ? A do toho určitě nepujdu. Děkuji
Ahoj je to pěkně udělaný to odvětví, ale chci se zeptat když budou nové budovy neuvažuje se o přidání 10 stavebních povolení , už ted to mám jen tak tak. Nebo chce hra směřovat k tomu aby si člověk koupil diamanty ? A do toho určitě nepujdu. Děkuji
každý týden dostáváš 45 diamantů, na lvlu 32 dostaneš +10 licencí, za každý sektor máš dalších +10, od lvlu 40 do 45 dostáváš za každý lvl 200 diamantů, od 45-49 dokonce 300 diamantů a na lvlu 50 dostaneš odměnu 2500 diamantů.
občas se objeví nějaký event z jehož odměny můžeš získat diamanty...
zdá se ti to málo na licence?u výstavby budov je lepší trochu popřemýšlet co má smysl a co nemá smysl stavět, není potřeba do hry vložit ani korunu a budeš mít zábavy dost a dost...
také bych řekl, že diamantů získá hráč poměrně "dost" na to, aby si nějaká stavební povolení mohl koupit "bez korun". Hraju od 13.12.2012, jsem na 37.levelu, utratil jsem 895diamantů ve velikonočním eventu a aktuálně mám zůstatek na kontě 750diamantů. Ani jeden jsem nenakoupil.
Co se týče stavebních povolení - aktuálně mi zbývá limit 5-10budov podle počtu postavených dolů, a to mám postaveny všechny budovy, co lze do 37. levelu postavit. A když se podívám na své budovy, tak bych jich 10 dokázal z fleku zredukovat - mlýn, pekárnu, rybáře, pilu na tvrdé dřevo, kameníka na mramor, spousty lesníků a dřevorubců.
Pokud ti chybí stavební povolení, je zde možnost, jak bylo napsáno výše, koupit za naspořené diamanty, kterých opravdu není málo.
Zeštíhlením produkčního řetězce upgradem budov.
Velký prostor pro uvolnění stavebních licencí poskytuje nákup bonusové residence na trhu, která nezabírá stavební povolení. V současané době je cena okolo 400 zlatek, čož není mnoho.
A hra je to báječná, je tedy i těch 100 korun moc? Jedině dobře, že se nedá stáhnout někde cracknutá - v životě není nic zadarmo (na což si bohužel někteří zvykli) .......a teď trošku rejpavě :-) jsou to tři-čtyři piva, stačí si je jeden den nedát a je to doma :-)
Navíc se správně nastavenou ekonomikou, kdy budovy vylepšuješ a nestavíš pořád nové, ač je to dražší, se dá ušetřit mrtě licencí...
Rozcestník adventur pro veterány
NO FUTURE!