kdy bude ta tabulka na zbylé tábory???
kdy bude ta tabulka na zbylé tábory???
Last edited by Anni-BUFU; 19.06.13 at 20:28.
Omlouvam se vsem hracum kteri jiste ccekali na rozsireni Smouli poradny. Jiste se dockate to se nebojte. Jedna se o mensi zadrhel v tomto pripade s tvorenim webovych stranek. Pristi tyden stranky budou v provozu a postupne v zaklade veskere informace co jsou odmne sdeleny zde na forum budou presunuty na stranky ktere vam pozdeji zverejnim. Proto nezoufejte ze jsem se na vas nastval a nebudu nic delat vase napady prijmu rad zde do pm nebo do zprav ve hre
Dekuji za vydrzeni dlouhe odstavky a preji prijemne hrani
Existuje někde tabulka, kde je rozepsáno jakým narůstá cena za výrobu obyčejných knih? Protože po určitém počtu vyrobených kusů tato cena roste - teď už platím 12 zl. a cca 305 ks papíru za jeden výtisk....
Verthandi
jinde známá též jako Belldandy nebo Zelda
Ahoj, nejde psát přímo k silům, tak to napíšu sem. Zdokonalil to někdo? Já zkusil totiž ten návod od Nightmare, dke je potřeba méně sil než farem, ale v reálu, když jsou na stejném lvl to nefunguje. Má prosím někdo nějaký opravdu funkční, který by trošku zmírnil nároky na sila? Nebo to prostě jinak než 1:1 nefunguje?
No ono by to fungovalo s jiným poměrem, ale pak by farmy musely být (mnohem) dále od skladišt aby jedno silo zvládlo obhospodařovat více farem (na stejné úrovni). Druhá věc je nechat farmy na 3tí a mít sila na 5té a různě s tím čarovat. Ale čistě matematicky na stejné úrovni to prostě vychází 1 farma vs 1 silo se stejnou dobou obrátky. Opravte mě pokud se pletu, já totiž nemám silo ani jedno
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
chtel bach te trochu opravit: v sektoru 4 nejsou prvni naleziste kämeni prvnu sou uz v sektoru 1
Zajímali by mě náklady na upgrade Pohádkového hradu, Úžasné rezidence a Zlaté veže.
Pohádkový hrad:
lvl 2: 40000 kamenů + 40000 bor.prken
lvl 3: 40000 mramoru + 40000 tvrdých prken
lvl 4: 40000 uhlí + 15000 oceli
lvl 5: 3000 částí mapy + 5000 mincí
zlatá věž a úžasná rezidence upgrejdovat nejdou