Ahoj všem - dostala jsem úkol "Santův malý pomocník: vyrobte dostatek pásů s nářadím, abyste získali 150 ks nástrojů" a zaboha nemůžu přijít na to, co mám vlastně postavit - pls, poraďte.
Ahoj všem - dostala jsem úkol "Santův malý pomocník: vyrobte dostatek pásů s nářadím, abyste získali 150 ks nástrojů" a zaboha nemůžu přijít na to, co mám vlastně postavit - pls, poraďte.
Zásobárna > zdroje > pás s nářadím a za 450 borového dřeva a 450 kamene to vyrobíš (takže 3 naráz). Pokud bys to zadala vyrábět po jednom balíku, tak to ten úkol asi nepřijme, ale to nevím jistě.
Já už to udělala dvakrát, a přesto pořád nemám úkol splněný.
Nemáš to náhodou ako čakajúci úkol. Najskôr musíš splniť aktuálny denný.
Ahoj, tak se zeptám ještě jednou, nezapomělo se vyřešit co bude s těmi hlavními úkoly? Jsem level 29 a stojím na úkolech, které šlo udělat jen, krátce a já mezitím, než jsem ho stačil udělat, tak jsem skočil o další level a podle všeho to na sebena vazuje, a nedostávám danný odměny, který pak může v budoucnu, zas navazovat na úkoly((
přidej te se k armádě level 15
klobásová piramida level 24
kavalerie level 23
taktik level 23
žádná pšenice pro koně level 23
vícvik milice 21
Podivejte se do ekonomickeho prehledu. a kdyz kliknes na borove drevo zjistis ze za 12 hodin ti ze skladu spotrebuje treba 53 dreva. Tak zlepsi drevorubce, vylepsi ho nebo na to dej jen nejaky bonus a hopla hotovo
Ahoj jak prosím vysadím nový les mám jen 500dřeva a potřebuji se nějak dál rozvíjet. Děkuji za odpověď