No já si někdy (když je bonus 100%) drahokamy koupím.....ale tohle je zklamáni pro ty,kteří tuhle hru finančně podporují v domění, že to vylepší,a to tuhle hru zbožňuju.
Tyhlety úkoly nejsou každý týden,ani každý měsíc. Proč nedají unikátní budovu jako odměnu, kterou by jinak nešlo získat? (např hospic,který zvýší populaci o 1%, nebo bonus 4x třeba na týden?) Takle vyjímečné úkoly by mohly být více propracovanější jak obsahově tak graficky...a ne jen rychlé odklikání odevzdání surovin pro blbých 250 drahokamu a lékarničky....které nevyužiju.
No nic..jdu stavět pole a musím se smířit s tím, že tyhlety úkoly nebudu dělat a budu doufat, že téhleté super budovatelské hře, ve které to po technické stránce slušně funguje (výrobní řetězce), dají tomu něco navíc...nějaký obsah, kterého člověka drapsnou za kule...Něco jako když po xxletech si znovu nainstaluju Warcrafty, nejen pro super hrani,ale hlavně pro tu atmosféru...kterou jde tak těžko vytvořit....
Mě chybí nějaký nosný příběh....ale co to kecám,je to jen Beta verze,kde se zkouší hrací mechanizmy a já z toho vyšiluju...