Zdravim vas mam ukol mit na sklade 300 klobasek a pouzit 2500 krmeni pro ryby na naleziste ryb .. to jsem provedl u sebe u pratel i v cechu a nic nezobrazuje se to jako splneno Klobasky ano ale doplneni ryb ne muzte mi poradit nebo to opravit
Zdravim vas mam ukol mit na sklade 300 klobasek a pouzit 2500 krmeni pro ryby na naleziste ryb .. to jsem provedl u sebe u pratel i v cechu a nic nezobrazuje se to jako splneno Klobasky ano ale doplneni ryb ne muzte mi poradit nebo to opravit
Zdravím
cechovní úkol jsem splnil jako 66/67, odměnu jsem dostal přesto mi cechovní úkol zůstal viset a nemohu jít na další, který mi zůstal v čekajících úkolech. Ostatní členové cechu již plní další úkol. Prosím o pomoc.
Nejdříve jsem dostal 15 cechovních mincí za splnění CQ a to bylo 25.4. 2013 a potom jsem dostal velkou odměnu tj. 105 cechovních mincí za splnění celého cechu. Ostatní již plní další CQ, ale já ho mám pořád mezi čekajícími. CQ za který jsem dostal odměnu stále visí v cechovních úkolech i když je zaškrtnutý jako splněný a zazeleněný (počet členů ke splnění nastaven na 0). Obrázek nevím proč není vidět.
Mám problém se splněním cechovního úkolu. Mám zaplatit 450 mramoru, uvedené množství mám na skladě, a při obchodování s ostatními hráči nakoupit 300 nástrojů a zde je problém. Nakoupil jsem již cca 3000 nástrojů ale úkol mi nejde splnit. Posílám printscreeny.
Mám opět problém s CQ a jedná se opět o ten samý úkol. Ozve se mi někdo?