Closed Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Výpadky ve Stavebním seznamu

Monde
    Kouzelnictví

Výpadky ve Stavebním seznamu

Zdravím, po odstávce 24.4. se mi neustále stává, že dám stavět například pole lvl 1 nebo studnu lvl 1 a vůbec či s dlouhou odezvou najíždí stavební seznam. Klidně i 30-40 vteřin než se to probudí. Zároveň se první budova na seznamu vůbec nechce postavit, tudíž jí musím zbourat a zkusit to znovu o buňku vedle... Toto nebylo problémové...díky

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Mireckovo View Post
    Zdravím, po odstávce 24.4. se mi neustále stává, že dám stavět například pole lvl 1 nebo studnu lvl 1 a vůbec či s dlouhou odezvou najíždí stavební seznam. Klidně i 30-40 vteřin než se to probudí. Zároveň se první budova na seznamu vůbec nechce postavit, tudíž jí musím zbourat a zkusit to znovu o buňku vedle... Toto nebylo problémové...díky
    nic takového nepozoruji ... stavěl jsem dnes přes 30 polí a studen
    ... vyčistit prohlížeč a zkusit znovu

Monde
    Kouzelnictví
    teď jsem to ráno pustil a už to funguje. Prohlížeč jsem nevyčistil, divné...Nicméně, díky za zpětnou vazbu. :-)

Monde
    Kouzelnictví
    tent problem taky obcas pozoruju, ale je to velmi zridka

Monde
    Kouzelnictví
    chchci se zeptat,dobil jsen na svem ostrove dalsi cast postavil sklad ale nedostal jsem zadne stavebni povoleni cim to je dekuji za odpoved

SipkovejRuza
    Guest
    Quote Originally Posted by Vladimir82 View Post
    chchci se zeptat,dobil jsen na svem ostrove dalsi cast postavil sklad ale nedostal jsem zadne stavebni povoleni cim to je dekuji za odpoved
    Vyzvedl sis je z pošty (odměna) ? dal do hvězdy ? a pak na starostu ?

Monde
    Kouzelnictví
    aha "přehlédl jsem" ale moc dekuji
    Last edited by MOD_Leonell; 28.04.13 at 08:54. Reason: odstranění skotu :)

Closed Thread