aHOJ JA UZ PRES ROK NA DROIDU POUZIVAM PROHLIZEC PUFFIN A SEM SPOKOJEN HRA TAM JEDE . JE TO SICE SPIS PROVIZORIUM ALE JEDE.
aHOJ JA UZ PRES ROK NA DROIDU POUZIVAM PROHLIZEC PUFFIN A SEM SPOKOJEN HRA TAM JEDE . JE TO SICE SPIS PROVIZORIUM ALE JEDE.
Tak jsem zpět na PC. jakmile jsem se přihlásil z mobilu, na PC mě to vykoplo. Je to program Puffin browser, jde o prohlížeč, který má instalován flash player, bohužel, na to, aby jste ho mohli používat si ho buď musíte zakoupit na rok za asi 30 kč, nebo se zaregistrujete a na 14 dní dostanete kód, kdy je to zdarma. Na nějaká dobra a pod zapomeňte, je to max tak na poslání průzkumníků a výrobu army, bonusy netuším jak půjdou. :-)
Po nainstalování Puffin browser, zadáte aderesu TSO a poté se objeví obrazovka s tím, že nemáte nainstalovaný Flash player, klikněte na tu ikonku, přehodí vás to na jinou stránku, kde se zaregistrujete a po té vám do zadaného mailu přijde kód, ten zadáte a potom už jde TSo spustit normálně. Kód který obdržíte po registraci je pouze na 14 dní. :-)