Úvodem
Máme po velikonocích, spousta lidí jistě využilo příležitosti a koupilo si veterána. Rozhodl jsem se Vás tedy zásobit svými (ať už vlastními, přejatými nebo přeloženými) návody, jak dobrodružit s veteránem.
Všechny postupy zde popsané sám zkouším, proto se nedivte, že nebudou přibývat tak rychle. V první vlně se zaměřím na svá oblíbená dobrodružství, potom pojedu postupně - jak jen mi to zdroje dovolí.
Pokud je někdo netrpělivý a chce dobrodružit s veteránem už nyní, doporučuji řídit se touto sbírkou návodů (v angličtině), ze kterých budu také částečně čerpat inspiraci.
Všechny bloky jsou vyzkoušeny a za ideálních podmínek jsou funkční, pokud by tomu mohlo být jinak, dám to jasně najevo přímo v návodu. Návody používejte dle vlastního uvážení, za škody a ztráty nenesu zodpovědnost.
Upozornění ohledně dobrodružství pro více hráčů: Všechny návody jsem zkoušel jen sám na mapě. Po pozvání dalších hráčů do dobrodružství vzniká tzv. "Map Lag" a to až několik desítek vteřin, než generálové vyjdou. Pokud máte možnost, přizvěte přátele až na Loot Spot (který většinou bývá předposledním útokem v mých návodech).
Pokud nevlastníte veterána, využijte určitě návodů podle SeFFa
A také abych se nemusel opakovat, >> zde << SeFF zodpověděl dotazy, které byste ohledně dobrodružství mohlí mít.
V mých návodech se často používají bloky (kdykoliv jdou, používám bloky). Pokud jsou pro Vás bloky novinka, přečtěte si v příspěvku #2 zásady blokování.
Novinky
30.4.2013 Přidáno dobrodružství Vyhnanci (konečně )
28.4.2013 Přidáno dobrodružství "Temní veleknězové", proklik na SeFFa kde jsem zapomněl (Lebka, Veleknězové).
23.4.2013 Přidáno mini dobrodružství "Ztracená lebka".
22.4.2013 Opraveni Seveřani - útok na posledního vůdce s Dlouhými Luky.
18.4.2013 V přípravě návod na Vyhnance. Další v pořadí: Temní veleknězové, Bohatým brát.
17.4.2013 První verze návodu na Koňský hřbet, Dvě verze pro Seveřany
Jako první počin jsem připravil seznam dobrodružství s přehledem odměn. Rozcestník hotov, od nynějška budou přibývat návody.
Rychlo-index hotových návodů
Koňský hřbet
Seveřani
Ztracená lebka
Temní veleknězové
Vyhnanci
Jednoduchá dobrodružství
Ostrov pirátů (1 hráč)
Koňský hřbet (1 hráč)
Čarodějnice z močálu (1 hráč)
Bohatým brát (1-2 hráči)
Temní veleknězové (1-2 hráči)
Zrádci (1 hráč)
Na implementaci zrádců moc nečekejte protože a jelikož se moc nevyplatí. Pokud po něm budete moc toužit, dejte mi vědět
Středně složitá dobrodružství
Hnízdo banditů (1 hráč)
Staří přátelé (1 hráč)
Ztracená lebka (1 hráč)
V obrázku je (nevím proč) chyba co se Zkušeností týče. Za dobrodružství je 3320 Bodů zkušeností.
Vyhnanci (1 hráč)
Synové Veldtu (1-2 hráči)
Střelný prach (1-3 hráči)
Složitá dobrodružství
Divoká mařena (1 hráč)
Seveřani (1-2 hráči)
Mateřská láska (1-2 hráči)
Zkažený Viktor (1-3 hráči)
Samotářské experimenty (1-3 hráči)
Epická dobrodružství
Divoký býk (1-3 hráči)
Černí rytíři (1-3 hráči)