Closed Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Ztrácí se mi mince/diamanty

Monde
    Kouzelnictví

Ztrácí se mi mince/diamanty

Dobrý den,

Všiml jsem si asi 2-3 dny zpět, že se mi ztrácí diamanty a mince a dnes jsem si řekl DOST a nebaví mě přijít o to co si vydělám, měl jsem 30 diamantů ted mám 24 a dnes mi zase odešli mince, včera jsem měl 414 mincí a dnes jsem z prodeje měl 444 minci, viděl jsem je po přihlášení a po chvilce jsem už měl 404 mincí a nic jsem od včerejška nekupoval.

Tak nevim kde je problém na support jsem psal, ale než dostanu odpověd tak to bude rok, proto se obracím semka, jestli má někdo stejný problém.

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Tidus View Post
    Dobrý den,

Všiml jsem si asi 2-3 dny zpět, že se mi ztrácí diamanty a mince a dnes jsem si řekl DOST a nebaví mě přijít o to co si vydělám, měl jsem 30 diamantů ted mám 24 a dnes mi zase odešli mince, včera jsem měl 414 mincí a dnes jsem z prodeje měl 444 minci, viděl jsem je po přihlášení a po chvilce jsem už měl 404 mincí a nic jsem od včerejška nekupoval.

Tak nevim kde je problém na support jsem psal, ale než dostanu odpověd tak to bude rok, proto se obracím semka, jestli má někdo stejný problém.
    Podpora odpovídá do 24 hodin (v pracovní dny).

Hra ti sama od sebe diamanty ani mince nebere.

Monde
    Kouzelnictví
    Tak těch 40 mincí mi uteklo oknem?
    Pak nechámu proč jsem měl napsaný, že mám tolik mincí, když jsem je pak neměl, když jsem prodal v obchodě pár věcí.
    Schválně jsem si napsal kolik jsem měl mincí včera a lot 4x se prodal a mám ještě mín tak kde bude chyba?

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Tak těch 40 mincí mi uteklo oknem?
    Pak nechámu proč jsem měl napsaný, že mám tolik mincí, když jsem je pak neměl, když jsem prodal v obchodě pár věcí.
    Schválně jsem si napsal kolik jsem měl mincí včera a lot 4x se prodal a mám ještě mín tak kde bude chyba?
    V tom případě máš jedinou možnost: napsat na podporu a popsat jim problém.
    Podívají se do dat a posoudí ...

Jiných možností je dost ... něco si odklepl, někdo má od tebe "klíče"

Monde
    Kouzelnictví
    mne mince mizeli taky, nevím proč, ále napsal sem na podporu a oni mi ty zmizelé mince poslali. jinak si musíš počket do pondělí.

Monde
    Kouzelnictví
    No na padporu jsem psal, tak počkám lidi z cechu řikali, že jim někdy podpora ani neodpovědala, nevim proč, každopádně uvidim s mincema jak to je, jenže oni mě je vrátí a budou mizet dál? co pak jako.

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    No na padporu jsem psal, tak počkám lidi z cechu řikali, že jim někdy podpora ani neodpovědala, nevim proč, každopádně uvidim s mincema jak to je, jenže oni mě je vrátí a budou mizet dál? co pak jako.
    Podpora odpoví vždy.

Pokud ne, tak mi napiš do hry a dej Ticket, který ti přijde automaticky po zaslání.

Monde
    Kouzelnictví
    Tak mi dnes přišla odpověd a žádná pomoc to nebyla, bylo mi řečeno, že jsem 12 mincí utratil za nástroje, ale ty jsem kupoval 14.4 2013 a ticket jsem posílal 12-13.4 a psal jsem, že se mi ztráci tak 2-3 dny zpátky.
    Takže nevim jestli vůbec support čte a rozumí tomu co vlastně mám za problém.

Monde
    Kouzelnictví
    mě se ztratilo 50k diamantů a 50k mincí, kdo je našel prosím ať mi je pošle, budu o něm celý týden hezky mluvit :-DD

Closed Thread