Reply to Thread
Page 5 of 23 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 230

Thread: Co by se mohlo udělat lépe

SipkovejRuza
    Guest
    Quote Originally Posted by Smeghead View Post
    jj dik to vsechno vím nejsem idiot.. mluvim o okne z nazvem měnit ktere rozhodne posunout nejde.
    tak napiš MĚNIT A NE PRODAT ... pak bys nedostal tuhle radu o trhu
    pokud se ti nevejde malé okno "měnit", tak se ti nevejdou ani další okna ... to ti nevadí?

další rada, kterou asi víš ... skryj si lištu Windows, získáš další proužek

Monde
    Kouzelnictví
    Ostatní okna se zobrazují poměrně nahoře, nebo jdou posouvat. To okno, kde se vybírá zboží, posouvat nejde a na malé obrazovce vyskakuje docela nízko
    Last edited by Lucas; 26.01.13 at 11:43.

Monde
    Kouzelnictví
    Ahojka ,tak jsem se propracoval konečně až k tomu, že jsem postavil za draho mincovnu zlatých mincí. Jaké však bylo moje rozčarování a myslím ,že nejsem sám, když ze 4 zlatých cihliček vyprodukuje pouhou 1 minci. Myslím ,že by se slušelo dát tam nejméně v poměru 1:1, nejlépe z jedné cihličky 10 mincí :-).

Dalnar's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Ono jde spíš o to, jak pracuješ se zlatou výrobou. Tvá myšlenka je nedomyšlená a je jasné, že nevíš jak se věci mají.

Myslím, že mincovna, potažmo zlatá výroba funguje velmi dobře. Problém je spíš v tom, že většina lidí nechápe jak se zlatem pracovat.

Pokud nepoužíváš žádný boost, tak z jednoho zlatého dolu, vyrobíš 37,5 zlaté mince.
    Pokud používáš 2x boost, tak už je to 300 mincí.
    Pokud používáš 3x boost, na celý řetěz, tak je to přes 1012,5 mince.

Tvá myšlenka by způsobila to, že bys 1 dolu dokázal vyrobit 13500 mincí. Jistě chápeš, kam by to vedlo.

MOD_Gryphem's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by zdenek4d View Post
    Ahojka ,tak jsem se propracoval konečně až k tomu, že jsem postavil za draho mincovnu zlatých mincí. Jaké však bylo moje rozčarování a myslím ,že nejsem sám, když ze 4 zlatých cihliček vyprodukuje pouhou 1 minci. Myslím ,že by se slušelo dát tam nejméně v poměru 1:1, nejlépe z jedné cihličky 10 mincí :-).
    Lidi si začnou vážit mincí až když se dopracují ke stavbě mincovny . Až to udělá víc lidí, budou ceny na tradu o hodně nižší => není třeba měnit.

Monde
    Kouzelnictví
    Cech Obchod
    Nebylo by možné v Cech obchodu nakoupit za Cechovní mince lepšího Průzkumníka nebo Generála

Monde
    Kouzelnictví
    Bonusy

Bylo by možné bonusy dát dva za sebe, druhý jako čekající? Nebo ten končící zrušit? Děkuji

Monde
    Kouzelnictví
    Zdravím. Mohlo by být u ikon přátel poznat, u kterého je cechu, pokud je někde členem.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Dalnar View Post
    Ono jde spíš o to, jak pracuješ se zlatou výrobou. Tvá myšlenka je nedomyšlená a je jasné, že nevíš jak se věci mají.

Myslím, že mincovna, potažmo zlatá výroba funguje velmi dobře. Problém je spíš v tom, že většina lidí nechápe jak se zlatem pracovat.

Pokud nepoužíváš žádný boost, tak z jednoho zlatého dolu, vyrobíš 37,5 zlaté mince.
    Pokud používáš 2x boost, tak už je to 300 mincí.
    Pokud používáš 3x boost, na celý řetěz, tak je to přes 1012,5 mince.

Tvá myšlenka by způsobila to, že bys 1 dolu dokázal vyrobit 13500 mincí. Jistě chápeš, kam by to vedlo.
    neviem ci je to dobre ale mne nesedi co si napisal:
    "Pokud používáš 2x boost, tak už je to 300 mincí." tak to je 37,5 x 2 je to 75 minci nie 300?
    "Pokud používáš 3x boost, na celý řetěz, tak je to přes 1012,5 mince." tak to je 112,5 minci nie 1012?

Monde
    Kouzelnictví
    Pokud použiješ 2x boost, je to 37,5 x 2 x 2 x 2
    2x na důl = 600 zlaté rudy
    2x na výrobce zlata = 600 zlatých cihel
    2x na mincovnu = 300 mincí

Reply to Thread