Ostatní okna se zobrazují poměrně nahoře, nebo jdou posouvat. To okno, kde se vybírá zboží, posouvat nejde a na malé obrazovce vyskakuje docela nízko
Last edited by Lucas; 26.01.13 at 11:43.
Ahojka ,tak jsem se propracoval konečně až k tomu, že jsem postavil za draho mincovnu zlatých mincí. Jaké však bylo moje rozčarování a myslím ,že nejsem sám, když ze 4 zlatých cihliček vyprodukuje pouhou 1 minci. Myslím ,že by se slušelo dát tam nejméně v poměru 1:1, nejlépe z jedné cihličky 10 mincí :-).
Ono jde spíš o to, jak pracuješ se zlatou výrobou. Tvá myšlenka je nedomyšlená a je jasné, že nevíš jak se věci mají.
Myslím, že mincovna, potažmo zlatá výroba funguje velmi dobře. Problém je spíš v tom, že většina lidí nechápe jak se zlatem pracovat.
Pokud nepoužíváš žádný boost, tak z jednoho zlatého dolu, vyrobíš 37,5 zlaté mince.
Pokud používáš 2x boost, tak už je to 300 mincí.
Pokud používáš 3x boost, na celý řetěz, tak je to přes 1012,5 mince.
Tvá myšlenka by způsobila to, že bys 1 dolu dokázal vyrobit 13500 mincí. Jistě chápeš, kam by to vedlo.
Cech Obchod
Nebylo by možné v Cech obchodu nakoupit za Cechovní mince lepšího Průzkumníka nebo Generála
Bonusy
Bylo by možné bonusy dát dva za sebe, druhý jako čekající? Nebo ten končící zrušit? Děkuji
Zdravím. Mohlo by být u ikon přátel poznat, u kterého je cechu, pokud je někde členem.
Pokud použiješ 2x boost, je to 37,5 x 2 x 2 x 2
2x na důl = 600 zlaté rudy
2x na výrobce zlata = 600 zlatých cihel
2x na mincovnu = 300 mincí