no to jsem samozřejmně pochopil ale kurz jedna mince za 100 mramoru a budu pořád šul nul mi přijde utopická i když počkám ?
no to jsem samozřejmně pochopil ale kurz jedna mince za 100 mramoru a budu pořád šul nul mi přijde utopická i když počkám ?
někdo ty mince musí produkovat ... systém jich zas tolik nerozdá na pokladech nebo jo?
některé ceny jsou úplně mimo ... požadavek za slunce 25 mincí když je za jednu rybu normálně je buď někoho farma nebo lama
a samozřejmě je to i obchodu za reálné penízky ... to firmu živí, free hráči ne
takže trpělivě sbírat a hrát si a nebo utrácet či nehrát vůbec
nikdo tě nenutí stavět všechny budovy
.ceny v obchodu si děláme sami a záleží na tobě jestli to koupíš-
Last edited by HakymaCZ; 16.12.12 at 06:34.
tak dik za odpovědi, jsem tedy zvědavý jestli se výroba vyplatí, budu čekat na kurz 1 mince za 150mramoru. snad se toho dožiju
jen takova technicka, vychazi levneji mince generovat pres zasobarnu kde to vychazi 100napoju za 1minci ...
Last edited by Lord_hrb; 16.12.12 at 12:02.
jo no :] takovy šnetrix
ahoj,nektere bonusy nejde odstranit z nabidky,to samy ukoly ktery jsem neudelal nejdou odstranit,hranicni kameny zustavaji po zabrani uzemi.uplne to herne a esteticky vzcelku povedenou prohl hru kazi
Dobry vecer, mozna uz to tu nekde bylo, ale zmatlo me, ze kdyz mi nesli prendat novi osadnici do skladiste, psalo mi to, at ho vylepsim... stalo to dost penez, aby se pak ukazalo, ze to zvysilo skladovou kapacitu vsemu, krom osadniku... pak mi teprve doslo, ze na to jsou rezidence, ale bylo matouci, ze to tam primo psalo "nelze pridat dalsi osadniky do skladu, zlepsete/zvyste jeho kapacitu"...
Zprávy
Pokud přijde nová zpráva, mohla by být ikona s obálkou nějak "podsvícená". Kolikrát si nevšimnu oznamovací bubliny.
A do zpráv by mohly chodit i výsledky pátrání od geologa - že našel a co.
meneni jejich aktualni seznam a moznost stahnout