Reply to Thread
Page 14 of 23 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 131 to 140 of 230

Thread: Co by se mohlo udělat lépe

Monde
    Kouzelnictví
    Nešlo by knihtiskařské lepidlo vyrobit v zásobárně nebo koupit za diamanty,
    pojmenování Geologa nejde uložit

MOD_Gryphem's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Wortix View Post
    Nešlo by knihtiskařské lepidlo vyrobit v zásobárně nebo koupit za diamanty,
    pojmenování Geologa nejde uložit
    Pojmenování lze uložit, ale je tam ochrana před speciálními znaky. Pokud je použit speciální znak, neuloží se.

Monde
    Kouzelnictví
    Od kdy je písmeno "d" speciální znak, to by mne tedy zajímalo. A hlavně by to mohlo říct, že znak není povolen, hned, a ne to na 5 vteřin ukazovat jako uložené a pak teprve nechat zase zmizet.

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by A_T_F View Post
    Od kdy je písmeno "d" speciální znak, to by mne tedy zajímalo. A hlavně by to mohlo říct, že znak není povolen, hned, a ne to na 5 vteřin ukazovat jako uložené a pak teprve nechat zase zmizet.
    Co pamatuju = někdy od Vánoc.
    Stejně jako pro název cechu

je to reportované

Monde
    Kouzelnictví
    On je celej překlad jakejsi divnej - proc se proboha Rathaus přelozil jako Dům starosty, když běžně vsichni pouzivame slovo Radnice? Proc místo Tržiště mame Obchodní kancelář? Proč máme místo Pivovaru Vyrobce nápojů? To mi hlava nebere, on je Pivovar sprosté slovo? Na německych serverech vojaci pijí pivo, u nás pijí nápoje - úsměvné... A takovych zhůvěřilostí by se našlo...

Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Na Německých serverech není pivo ani pivovar, jenom Malt bier, což je česky nealko.

Monde
    Kouzelnictví
    BB_Kashi, no asi se to zmenilo, ale driv pili bier a brauerei je pivovar . Proste mi ten preklad pripada takovy podivny, ale mne si nevsimej . Ja stejne prodavam v trznici, veci davam do radnice a v pivovaru varim pivo . Proste ja nazyvam veci pravym jmenem...

Dalnar's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Když ještě mělo smysl stavět exotické budovy a vyrábět třeba kuše, tak taky nebyly žádné nápoje ani nealko, ale klasické pivo. Dokonce to mělo i jinou ikonu. Ale to už je pár let zpět. Celkově jsou často české překlady tryzní alá google translator.
    Last edited by Dalnar; 26.07.13 at 09:24.
    Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)

Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Erina, to je možné, tak to je i v klasických Settlers. Potom bylo změněno hodnocení z PEGI12 na PEGI7 -> žádný alkohol.

Monde
    Kouzelnictví
    BB_Kashi, tomuhle se muzu fakt jen smat - v TV je na tvrdej alkohol 3 zadele reklam a jedno blby pivo ve hre vadi? Panove z PEGI asi v detstvi upadli na hlavu, tohle se fakt jinak nazvat neda. A tak je to se vsim - obycejnych veci se dela neskutecna veda a dulezite jdou mezitim do haje. Napr. mne kdyz v mladi chlapik placl pres zadel, brala jsem to jako poklonu, ze nekomu za to placnuti stojim (i kdyz jsem se treba obratila a vratila mu placnuti, ale na tvar) a dnes se z toho dela sexualni haraseni. Boze, kam ten svet speje?

Reply to Thread