To vím, že to tam je vidět, spíš mi šlo o to, že by to mohlo být vidět i na té kartě tábora (generála).
Nazdar ja by so zrusil stavebne povolenia na doli napr, med, zelezo fakt bi to za tie doli nemuseli vizadovat
Upgrade (železného) dolu není upgrade jako takový. Sice se zrychlí výroba, ale důl vydrží o polovinu méně a tak se to s ohledem na náklady na jeho postavení prakticky nevyplatí. Prakticky jsem narazil na to, že výroba surovin potřebných pro postavení dolu a geologové nejsou sto vynahradit tento benefit. Osobně bych byl radši, kdyby doly vydržely déle - bylo více rudy v ložisku nebo za vyšší cenu by upgrade znásobil výrobu avšak nezkrátil dobu životnosti. Možná je to úmysl a tak bych nerad kafral ... ale počet železných dolů potřebných pro výrobu železných a ocelových mečů zároveň je v poměru k nákladům na udržení produkce nepoměrný.
A další postřeh je, že cena výroby zlatých mincí prakticky neodpovídá nákladům. Pochopil bych, že je to o něco horší než v obchodní kanceláři, ale až takhle? To se prakticky nevyplatí ... lépe vyjde produkovat suroviny a prodávat je ... tohle by definitivně mělo být upraveno tak aby to odpovídalo ...
Už několikrát jsem se uklikl a dal jsem ve spěchu vycvičit špatnou armádu. Nyní není možnost zrušení výcviku prvního v řadě
Uvítala bych tyto změny ohledně cechu:
- možnost přejmenování cechu jako zakladatel
- možnost předat právo zakladatele někomu jinému v cechu
- možnost rozpustit cech jako zakladatel
- a v neposlední řadě oapkovaná prosba o přehled, kdo splnil cech úkol a kde ne (bohatě by to stačilo, není třeba vidět, kdo byl naposledy online..)
Děkuji...