To mě ... :-) já s nápovědou raději moc nediskutoval :-) ale jestli ti inženýři tam radí 7dmi letýmu dítěti jak dělat úkol s efektivitou tak klobouk dolů ... současní mladí nepochopí za rok sčítání natož z jednoho řádku o pěti slovech todle .
Last edited by MOD_Gryphem; 08.03.13 at 20:19. Reason: ODSTRANĚNÍ NEVHODNÝCH SLOV
hech pochopil jsem pegi7 :-) sory Grypheme za práci navíc ale to je fkt hustota to tak opravovat PEGI 7
a co na to wikipedie ? : Hry, které by mohly být normálně ohodnoceny nálepkou PEGI 3, ale obsahují scény, které mohou nahánět hrůzu.
teda to bude špinavejch plínek a nevyspanejch rodičů protože ratolest zapla setlery a potomek po hodině luštění zjistí že to co nese ten třicetipixelový pán na zádech je mrtvola ryby a ten pixelový vrah ještě pixelovějších srnek bude asi číhat pod postelí hned jak usne
Hele není to hovadina to pegi7 ? :-) to jako vážně setleři aspirujou na "až" takovou metu ???
Pokud nabídka na výměnu není potvrzena do 6ti hodin, vrátí se jako zamítnutá, čímž se nijak neliší od nabídky, která byla zamítnutá vědomě. Bylo by tedy mnohem lepší, aby se nabídka vracela jako "platnost nabídky vypršela". Taktéž by se hodila nějaká možnost, jak takovouto nabídku stáhnout, pokud si ji rozmyslím, ať nemám na 6 hodin zablokované suroviny, pokud dotyčný nereaguje.
asi by ta hláška šla upravit - bylo by to jasnější, ale jak chceš zařídit stažení nabídky = ošetření "on přijal/já zrušil"
jako na něčem se přítelem dohodnu, pošlu mu to a pak si to rozmyslím ... pak je chyba mezi klávesnicí a židlí ... sorry
pokud odtyčný nereaguje ... pak si ho škrtnu a už mu nic nepošlu, jednoduchá eliminace nespolehlivých
Verbování jednotek. Než člověk nakliká třeba 500 rekrutů, tak z toho zešedivý....ideál, nastavit parametr pro jednu sadu vojáků třeba na 0-250, místo stávajícíh 0-25. Více ani není potřeba, vzhledem k času výroby jednotek by to pokrylo i výrobu přes noc. S růstem lvlů hráčů by nás tuto změnu určitě uvítalo víc
Prosím o úpravu okna s novinkou (například naleziště vody je prázdné). Neljépe ho šoupnout o kousek níže, když vyskočí nelze se dostat na přehled volných setlerů a stavebního povolení. Je to sice prkotina, ale dokaže to človeka pozlobit. Obvzlašť když to potřebuje tak se mu tam tyto okna stále míchají.
Když se kline na tábor generála, který se právě zotavuje tak je v levé dolní části pruh. Při najetí myší na tento pruh by mohlo být zobrazeno jak dlouho to ještě bude trvat.