definuj to podtržené ?
... neodpověděli ti ?
... podpora přijala a předala vývojářům - aspoň tak jsi to jednou psal, víc v tom podpora neudělá.
to znamená, že vývojáři hledají kde je chyba, programují opravu, tu musí otestovat a až pak ji dají na servery
chyba to je záhadná, protože ji má jen pár cechů ... nevím, možná dokonce jen ten váš
MOD_Leonell jenom náš cech?? ty si to tu asi nepročetl co?
http://forum.diesiedleronline.de/thr...-24h%29/page51
sorry ale doména DE není naše ... myslím na našem serveru, takže mne to netrápí ... a jak vidíte, tak nejme sami a ani větší komunita nedosáhla zatím nápravy.
podle mne to vypadá na nakopaná data ... a hledá se příčina co je nakopalo a zda se to může stát znovu (soukromý názor)
ty necelé dvě stránky jsem pročetl i odpovídal
odkaz na toto vlákno Prométheus dává každý den ... a je tu kolik CZ příspěvků? kolik cechů?
----------------------
PS: pokud se podepíšete i cechem, aby v tom byl přehled, byl bych rád (10.4. jsem vás o to žádal) ... dík
Ahoj, jsem z Royal Knights (RK) A teď jsme aktuálně druhý den bez CQ a je to tento měsíc již podruhé. Poprvé dost opožděně naskočil ,ale teď se nic neděje.
Takže taky by nás zajímalo co s tím a kdo nám dá ztracené cech mince?!
Děkuju
... podobnou zkušenost (delšího trvání) má cech IM (pokud se nepletu) ... tohle musíš řešit jedině s podporou přes kontaktní formulář.
Měl by to udělat majitel cechu.
pokud vám cq nenaskočí pak je otázkou zda bylo předešlých 48hod alespoň 80% lidí online a zda jste dokázali splnit předešlý.
těch možností proč vám nenaskočil je hodně a ohlídat by si to měl vůdce cechu.
ikdyž nevím jak na podpoře bude dokazovat že bylo tolik lidí online a že se předchozí úkoly dařilo plnit vždy včas.
Last edited by MOD_Leonell; 30.04.13 at 19:58. Reason: odstraněn obrázek