Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Nelze dokončit úkol Manipulace

Monde
    Kouzelnictví

Nelze dokončit úkol Manipulace

Pro dokončení tohoto velikonočního úkolu musím dokončít dobrodružství "Sabotáž", když jsem se snažil dobrodružství splnit tak mi na poslední dvě chybějící vajíčka nešlo klepnou a tím dokončit úkol. Zkoušel sem relog apod., tak jsem to dobrodružství zrušil a koupil znova od kupce to jsem dokončil jako všechna předešlá bez problému ale po vrácení na ostrov se quest stále nezapočítal jako hotový.

Děkuji za případné odpovědi

Freezaman

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Freezaman View Post
    Pro dokončení tohoto velikonočního úkolu musím dokončít dobrodružství "Sabotáž", když jsem se snažil dobrodružství splnit tak mi na poslední dvě chybějící vajíčka nešlo klepnou a tím dokončit úkol. Zkoušel sem relog apod., tak jsem to dobrodružství zrušil a koupil znova od kupce to jsem dokončil jako všechna předešlá bez problému ale po vrácení na ostrov se quest stále nezapočítal jako hotový.

Děkuji za případné odpovědi

Freezaman
    Opravdu máš všechny vejce dle knihy úkolů?
    Máš dobrodružství ješět v knize nebo ne?

Někdy je kliknutí potřeba jiný pohled na mapu - zvětšit, posunout výřez okna ...

Monde
    Kouzelnictví
    Sem si jist že jsem úkol splnil. Po splnění jsem klepl na dokončit úkol nebo tak nějak a poté se mi nabídlo jen ukončení dobrodružství, tak jako v předešlých úkolech. úkol mám v knize úkolů ale bohužel dobrodružství už žádné nemám ani od kupce má pouze jedno.

Jsem si vědom že je potřeba manipulovat s oknem, ale vajíčka po najetí myši ukazovala popisek ale po klepnutí se nic nedělo a ta vajíčka co jsem předtím "našel" se vrátila do původního stavu(zmizel efekt a byli tam zase vajíčka)

Closed Thread