Jde rozebehnout na iPadu? Settlers vyžadují Adobe Flash Player ale iPad ho nepodporuje...? Díky za připadne info.
Jde rozebehnout na iPadu? Settlers vyžadují Adobe Flash Player ale iPad ho nepodporuje...? Díky za připadne info.
Zdravím, má někdo zkušenosti s hraním settlera na ipadu? Lze hrát přes Ipad a aplikaci stazenou na itunes pod účtem registrovaným na Settlersonline? Tzn. abych hrál pod jednim učtem jak na PC tak i na ipadu. Diky za odpověď
Dobrý den, Settlers Online vyžadují Flash, to je vše. Nevím, jak je to přesně s ipadem, ale pokud tam je Flash, tak jdou rozjet.
Jde hrát s jedním účtem z více počítačů, v tom problém není.
Dobrý den, asi jsme si neporozumněli. Na ipadu flash bohužel nejde, proto je nabízena hra přes itunes ke koupení. Je to aplikace určená pouze na ipad. A mě se jedná o to, vzhledem k tomu, že mám rozjetou hru na PC, zda tam existuje možnost se přihlasit pod účtem pod kterým sem přihlašen zde. Tzn. Abych neměl rozehrane dvě hry. Diky za odpověď .
Je to určitě Settlers Online a ne nějaké starší Settlers? Nejsem si vědom oficiálního klienta.
V každém případě, pokud by existoval klient, tak nebude problém, hra je na serveru, ne v počítači.
Tak jsem se pro jistotu na to ještě jednou podival a nejspíš mate pravdu, je to The Settlers HD. Takže se omlouvám za to že vám okrádam drahocený čas.
Ahoj, jede to přes Puffin Browser - http://www.puffinbrowser.com/index.php
Není to extra pohodlné, ale jede
nemůžu se již dva dny připojit nejde to nevím co mám popisovat prostě se mi objeví Ubisoft a stojící červený proužek.
Tak jsem stáhnul papuchalka (Puffin), a jede to. Docela čumím, že si tohle Apple nepohlídá. Nicméně není to žádná hitparáda. Na poslání geologa popřípadě průzkumníka ok. Do dobrodružství bych se tedy nepouštěl. Jak se posouváš mapu? používaš ten jejich soft touchpad? nebo maš nějaký fígl.