Closed Thread
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 105

Thread: Nelze splnit úkol (omezení levelem)

Thespia's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Také mi nejdou splnit některé úlohy, neb už mám vyšší lvl než v jakém rozmezí splnit jde. Konkrétně například úkol "Taktik" je pro level 23-23, ale já už jsem lvl 24, takže se mi neotevřel. Procházela jsem to a takových úkolů tam koukám bude víc. Přidávám se k ostatním a prosím o brzkou opravu, děkuji.

Monde
    Kouzelnictví
    Taky mám zablokováné úkoly Taktik a Milice. Omezit splnění horním levelem (zvláště způsobem na jediný level) je hloupost. Lidi mají různé priority postupu a tohle bude spolehlivě blbnout i do budoucna. Bohužel zároveň dojde k zablokování celé sady úkolů. Nejjednodušší řešení je zrušit omezení horního levelu.

Na jedné straně jsou hráči tlačeni k rychlému dosažení levelu 26 aby se mohli zapojit do meziserverové soutěže Konec Světa a na druhé straně je hra takhle hloupě omezuje - nejde jen o tyhle dva kritické úkoly, stejně se mohou projevit i další úkoly ve vyšších levelech. Settlers přece nikdy nebylo o sledování jaký mám právě level.
    Last edited by Rakato; 16.12.12 at 23:55.

Monde
    Kouzelnictví
    Malý santův pomocník: už dvakrát jsem udělala, co jsem měla a pořád nemám splníno.

Monde
    Kouzelnictví
    Tak jak jsem zjistil, tak v úkolu hledaní pokladu - mince na ulici asi musí být postavená ulice. Je to sice celkem logické, ale v návodu se píše, že ulice jsou jenom na okrasu. Jakou dobu tenhle úkol plním a nic. Postavil jsem pár ulic a ejhle, hned na první pokus hotovo. Asi trochu chybka.

Monde
    Kouzelnictví
    Nemusí být postavená ulice. Našel jsem i bez toho. Jo - trvalo to vícero dní a úspěch byl až po postavení zlatého dolu :-)

Nexal's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Richard22222 View Post
    Tak jak jsem zjistil, tak v úkolu hledaní pokladu - mince na ulici asi musí být postavená ulice. Je to sice celkem logické, ale v návodu se píše, že ulice jsou jenom na okrasu. Jakou dobu tenhle úkol plním a nic. Postavil jsem pár ulic a ejhle, hned na první pokus hotovo. Asi trochu chybka.
    Poradne si precist zadani, ne vymyslet svoje na zaklade nazvu ukolu.

SipkovejRuza
    Guest

Thumbs down Kde je chyba ... mezi židlí a klávesnicí?

Quote Originally Posted by Elfi View Post
    Čekající úkoly - pozdní večeře - zaplaťte ze skladu 100 klobás. Fajn. Klobásy mám, posuvník je celý zelený a tlačítko na zaplacení? Asi zůstalo ležet programátorům na stole. Kdyby to byl jedinný úkol, tak přivřu oko, ale už je jich několik a všechny stejné. Udělej tohle a když to člověk má připravené, tak to nejde, protože schází tlačítko na odeslání, zaplacení, použití. A dárky, bonusy, zlato, mramor a další věci jsou víte kde..... A přitom to denedávna fungovalo. Murphyho zákon? Opravíš li jednu chybu, dalších pět se najednou objeví? Prosím opravit. Stejně jako les co nejde těžit a další věci zde již popsané.

A jedeme dál. Další úkol a další chyba. Opět "čekající úkoly" - nesprávné pořadí - nakupte od ostatních 100 jednotek mramoru. Tak to jak DEBIL nakoupím a nic!!!! Posuvník je i nadále šedivý, jako bych nic nekoupil. Tak že jsem bronzové meče mohl využít lépe a radostněji. Místo toho, abych je dal za mramor, kterého mám sám dost.
    už jenom z názvu "čekající" se dá usoudit, že opravdu čeká ... a než půjde splnit, tak musíš něco udělat před tím (dodělat úkol před ním) ... to je úplně z jiného soudku než "nejde splnit protože je vysoký level"
    v krámě ve frontě také čekáš až zaplatí ten před tebou a nepokřikuješ na pokladní, že už máš peníze připravené a sám sis to spočítal

takže chyba není v tomto případě na straně programátorů, ale mezi židlí a klávesnicí

... a proč by měl jít každý les těžit? i v reálném životě máš lesy, které se netěží

Monde
    Kouzelnictví
    To, že jsou některé úkoly moc seříznuté horní hranicí levelu, to je pravda. Ale měli byste vědět, že tyhle úkoly byly přidané do hry až někdy v listopadu a rozhodně není nutné je splnit, jen to vylepšuje hratelnost. Tahle hra běží daleko přes rok a předtím tu vůbec žádné úkoly nebyly a hrálo se bez nich bez problémů.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Richard22222 View Post
    Jde o to ze mas nalezt nejake zlato behem hledami pokladu a ta sance je tusim 5-10%. Neni to tudiz o ulici ale o stestli jestli ti prinese zlato nebo jinou surovinu

Monde
    Kouzelnictví
    Jj ten problem s milicema mam taky..nevite kdy by to mělo být opravené?

Closed Thread