Od dalsiho patche (planovan na 20 unora) budou horni limity na ukoly zrusene. (Takze to nebude 21-21 ale 21+)
Od dalsiho patche (planovan na 20 unora) budou horni limity na ukoly zrusene. (Takze to nebude 21-21 ale 21+)
Zrušil jsem si jednu část hlavního úkolu. Ostatní části už mám splněné a ta jedna zrušená část se mi znovu nenabídla. To už se mi nikdy nevrátí a úkol tak nesplním nikdy? Zrušená část byla pro lvl 23, teď mám lvl 34.
Dobře, nechám se překvapit. Díky, pane :-)
hlavní úkol nejde zrušit !
křížek má jen vedlejší a denní
tak nechápu co se ti povedlo
Když jde o to něco pokazit, tak dokážu zázraky.
Třeba tam mám Dokončete úkol "Milice".
Podmínky:
-Požadovaná úroveň hráče 21-21.
-Dokončený úkol: Výcvik milice.
Úkol výcvik milice mám splněný, ale nesplňuju podmínky pro úroveň, protože mám víc než 21. Tím, že nesplňuju podmínky, se mi úkol nezobrazí a nemůžu ho tak splnit.
Dotaz: je mozne splnit ukol, ktery ma pozadovanou uroven nizsi (napr. Milice - uroven 21-21) nez je moje aktualni? Takhle jsem jich nekolik "preskocil" a chybi mi k uzavreni komplexniho (slozeneho z nekolika podukolu) ukolu.
Pripadne je moznost je odstranit ze seznamu, at tam neprekazi?
Momentálně to není možné splnit, nicméně má to být opraveno v dalším patchi (horní limity budou zrušené).
Už by se to mělo zpravit,nemůžu dát dalši level,když nejde plnit úkoly a to mám vše potřebné ke splnění. Trvá to už dlouho.
Zdravim mam tu dva bugly qesty
1: Milice.. vše mam splněno ale nechce se odevzdat.. to semé i u
2: Jednotky prvního uderu...'
prosim o pomoc popřípadě odbugování