Closed Thread
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 61 to 70 of 105

Thread: Nelze splnit úkol (omezení levelem)

Monde
    Kouzelnictví
    victor77. Vidím že nejsem jediný co má už delší dobu problém z většinou úkolů. U každého trochu jiné,ale všechny ze stejným problémem. Pomalu se tady člověk bojí plnit některé úkoly, aby to mělo nějakou cenu. Jsem zvědavý,kdy to opraví, už mi uteklo docela dost splněných úkolu a že bych s toho měl radost se říct nedá.

Monde
    Kouzelnictví
    Zdravím, jen chci zkontrolovat, že jsme na tom stejně. Nejde mi quest:
    Ani ryba, ani rak - klobasova pyramida - požadavek lvl 24, ja mam uz 31
    Milice - tam se dal splnit jen prvni ukol, ostatni to uz nenabidlo.
    Jednotky prvniho uderu - tam se dal splnit jen prvni ukol, ostatni to uz nenabidlo.

Monde
    Kouzelnictví
    Přidávám se rovněž ze svou troškou do mlýna:
    Mám level 33 a zůstávají následující úkoly:
    Hlavní úkoly:
    Nové stavební materiály - dokončete úkol podezřelá osoba - level 23-25
    Milice - Dokončete úkol milice - level 21-21
    Jednotky prvního úderu - Dokončete úkol kavalerie - level 23-23
    Jednotky prvního úderu - Dokončete úkol taktik - level 23-23
    Jednotky prvního úderu - Dokončete úkol žádná pšenice pro koně - level 23-23

Vše je v šedém a prostě smůla. Jen ty úkoly zabírají místo a zbytečně to člověka štve. Tak buď protáhnout horní hranici a nebo smazat.
    Jinak potvrzuji, že nebyla nabídnuta možnost DOKONČIT tyto úkoly. Prostě se v nabídce neobjevila možnost. Hra je přešla, jako by nebyli.

Nexal's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Reseni tady bude co nevidet

http://forum.thesettlersonline.com/threads/21960

Some players could not finish the main quest due to the fact that the level was far too high. This issue has affected several quests, this will be fixed.

Monde
    Kouzelnictví
    Hmmm tak to stále nefunguje nový rok již dávno za námi a pořád nic, zkuste už s tim sakra něco udělat, je to škoda a odrazuje to hráče.

Nexal's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by bombaskubik View Post
    Hmmm tak to stále nefunguje nový rok již dávno za námi a pořád nic, zkuste už s tim sakra něco udělat, je to škoda a odrazuje to hráče.
    Hotové opravy
    V další verzi (přibližně půlka února) bude velké množství oprav. Některé z nich jsou:
    Problémy s Geologem, kdy se vracel s prázdnou, nebo za špatný čas.
    Některé z hlavních úkolů nejde splnit z důvodu vysokého levelu, toto bude opraveno.

http://forum.thesettlers-online.cz/threads/355

Monde
    Kouzelnictví

Angry Nedokončené úkoly

Dobrý den/Ahoj,

nejedná se úplně o chybu, ale vadí mi, že nejdou dokončit některé úkoly např. pro 21 úroveň, když jsem na úrovni 22 . Podle mě by neměli být úkoly omezeny úrovní shora, ale pouze zdola. Jedná se například o úkoly "Milice" a "Kavalerie".

Díky,
    SemperUltimus

Monde
    Kouzelnictví
    Jedná se o stejný problém jako zde: http://forum.thesettlers-online.cz/t...pre-nu-splnene.

Monde
    Kouzelnictví
    je hotová záplata, která bude součástí nejbližší plánované verze - už to ohlásili...

Monde
    Kouzelnictví
    Jojo, díky za info. Já si topicu se stejným problémem všiml až potom, co jsem toto napsal.

Closed Thread