Closed Thread
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 51

Thread: Velikonoce 2013 (úkoly/FAQ/kupec)

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Kugi View Post
    že si to musela vydřít je pěkný, ále já už mám taky najít 20 vajec po druhý a protože 10.4 už nepůjde hledat průzkumníkem vejce ták tím pádem na to mám jenom 3 dny .. to je 6 pokusů ( střední hledání =12hod) mám 4 průzkumníky a za jeden den (každej hledal 2x) mi donesly celkem 3 vejce... tákže to za 3 dny opravdu dát nejde .. pokud ti to příjde nefér, přál bych ti příště něco podobnýho aby si měla poloviční čas než všichni ostatní a nedostala za to odměnu. ( páč ty si na to hledání měla 6 dnů ( a vlastně si mohla mít i více dnů..)
    no já bych spíš poprosila o odpověď někoho zodpovědnějšího,kdo si nebude hrát na "já to dělal dvakrát a bla bla"...mě tohle vážně není jasné,proč máme dvojí metr...takže asi tak...

btw ten úkol si mohl prostě zrušit a obdržet jinej takže taky cesta
    btw 2 já mám jen jednoho průzkumníka a nosil každé třetí až čtvrté hledání tak nejvejš dvě vajíčka,takže mi nevyprávěj pohádky o tom jak je nefér,že na to máš jen tři dny

říkám,mě jen přijde nefér,že člověk,kterej nesplnil úkol,dostane odměnu stejně jako někdo,kdo splnil všechny 4 soubory úkolů,kapišto?? to se pak ty akce nemusej dělat vůbec,když se budou nastavovat pravidla podle nálady...

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Luigi_jr View Post
    no já bych spíš poprosila o odpověď někoho zodpovědnějšího,kdo si nebude hrát na "já to dělal dvakrát a bla bla"...mě tohle vážně není jasné,proč máme dvojí metr...takže asi tak...

btw 2 já mám jen jednoho průzkumníka a nosil každé třetí až čtvrté hledání tak nejvejš dvě vajíčka,takže mi nevyprávěj pohádky o tom jak je nefér,že na to máš jen tři dny

říkám,mě jen přijde nefér,že člověk,kterej nesplnil úkol,dostane odměnu stejně jako někdo,kdo splnil všechny 4 soubory úkolů,kapišto?? to se pak ty akce nemusej dělat vůbec,když se budou nastavovat pravidla podle nálady...
    Odpověděl ti tu BB_Kahsi ... kdo jiný by měl odpovědět?

prostě první 3 vlny = normální soutěž ... bojuj s tím jak umíš.
    poslední vlna (je málo času na splnění) je upravena a podúkol, který by po 10.4. nešel splnit bude dokončen.
    Tečka.

On ho člověk chce splnit, ale nemá jak!

Monde
    Kouzelnictví

Buď neumíš číst, hlavinka ti to nebere nebo jsi závistivý uplakánek. X lidí tady píše, že je tento úkol časově náročný a za 2 dny prakticky nesplnitelný. Proto je jako malá náhrada splnění podúkolu. A ty pořád dokola to své nefééér, nefééér. Je to beta verze, zkouší se tady co funguje a co ne. A pokud něco nefunguje a jsou poškození hráči, dostanou nějakou kompenzaci. Že ty jsi dostala lehké úkoly a splnila je, můžeš být jen ráda. Chtěl bych tě vidět, jak plníš 2x hledání 20 vajec s jedním průzkumákem, to by jsi tady zase vypisovala ty "To je nefééér, mám hledat zase vejce....!". Takže se smiř s tím, že vývojáři to udělali tak, jak to udělali. A pokud tě to tak štve, nikdo ti nebrání tuto hru ukončit a odejít.

Monde
    Kouzelnictví

Asi se nauč číst... vysvětlený to je a to ták že ostatní hráči ( i já při svém prvním plnění tohoto úkolu) měli na to hledání TÝDEN!!! ti co dostali tento úkol 7.4 ták mají na splnění jenom 3 dny ( OD 10.4 NEBUDE MOŽNÉ PRŮZKUMNÍKEM HLEDAT VEJCE!!!) .. když bych úkol zrušil příjdu o odměnu a 140 vajec je dost ... jsem pro abych si ten úkol splnil sám, ále potřebuju na to jako ostatní hráči TÝDEN !! NEFÉR JE PRÁVĚ TO ŽE NĚKTEŘÍ MOHLI HLEDAT VEJCE třeba 14 dní ti co ten úkol dostali ted jenom 3 dny !!!
    ( nevím už ják ti to jinak vysvětli a proto ještě jednou NĚKTEŘÍ MĚLI NA SPLNĚNÍ TÝDEN mi JENOM 3 DNY ( a to je právě vůči nám nefér) .. pevně doufám že snad to už i ty pochopíš ;-) ;-)
    Přeju pěkný den ;-)

Monde
    Kouzelnictví
    se mi zdá, že průzkumníci už nenajdou na střední hledání žádná vejce, alespoň na "Newfoundland" serveru - z osmi pokusů nula vajec. Předtím jsem celý úkol dokončil cirka na těch 8 pokusů. Naopak je zvláštní, že padají poklady, které jsem nikdy neviděl, jako např. 100 žuly (obvykle 10-30).

Monde
    Kouzelnictví
    Kugi: ano tento ukol je velmi nestastne koncipovan(osobne me donesli 6 doneseni po sobe nic) nastesti posledni ukol tento nemam ale prijde mi to dost nevhodne ze na posledni serii techto ukolu mas mene casu

Monde
    Kouzelnictví
    Já tu taky nebrečím, že mám najít 50 vajec na dlouhé hledání, nebo že mám jako denní Q zaplatit střelný prach a dokončit, černý rytíře. Hold už si to někdo tam za klávesnicí vymyslsl, tak mi to plníme. a když mají dobrou náladu, tak něco poupraví.

Monde
    Kouzelnictví
    Vodník: já taky nebrečím;-) mne by to ani ták nevadilo hledat ty vejce;-) jde jenom o to že slečna se tu rozčiluje ják je to nefér ;-) a nechápe že to není nefér vůči ní ale vůči těm co ten úkol maj ;-) jinak úkoly samy o sobě mi nevadí ;-)

Monde
    Kouzelnictví
    viz aktualni novinky:
    od 10.4
    Dále se každou noc splní úkol na hledání vajíček průzkumníkem.

tim padem to nepokazi naladu tem co to chytli jako posledni ukol.. :-)

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Jousy View Post
    Buď neumíš číst, hlavinka ti to nebere nebo jsi závistivý uplakánek. X lidí tady píše, že je tento úkol časově náročný a za 2 dny prakticky nesplnitelný. Proto je jako malá náhrada splnění podúkolu. A ty pořád dokola to své nefééér, nefééér. Je to beta verze, zkouší se tady co funguje a co ne. A pokud něco nefunguje a jsou poškození hráči, dostanou nějakou kompenzaci. Že ty jsi dostala lehké úkoly a splnila je, můžeš být jen ráda. Chtěl bych tě vidět, jak plníš 2x hledání 20 vajec s jedním průzkumákem, to by jsi tady zase vypisovala ty "To je nefééér, mám hledat zase vejce....!". Takže se smiř s tím, že vývojáři to udělali tak, jak to udělali. A pokud tě to tak štve, nikdo ti nebrání tuto hru ukončit a odejít.
    já teda nevím,cos nepochopil z mého textu,ale já měla týž úkol již podruhé za sebou,také jsem na něj měla pouze tři dny a jen jediného průzkumníka...netuším co jsou to lehké úkoly,jestli 2x shánět 500 vajec,nebo je 2x muset najít...ale nedělej ze mně negramotného,blbého závistivého uplakánka....tady na fóru Kashi psal,jak ty soutěže nejsou udělaný proto,aby se muselo stihnout všechno a abys měl všechny odměny doma,ale prostě jen pro možnost získání nečeho navíc...proto mi prostě nedochází proč se najednou otočili jiným směrem a úkol prostě těm co to nestihli splnili...proč prostě nebyl jen posunut termín ukončení,aby na to všichni měli zase 6 dní?? he?? tohle je to pro mě nefér...s tím,jaké jsou úkoly nebo jak dlouho mi který trvá či co všechno mu musím obětovat,s tím se umím vyrovnat po svém,ale aby jste se tu do mě pustili jako do nějakého rozmazleného děcka,tak to zase prr..

právě proto,že jme v beta verzi,se na to snažím upozornit,aby se kluci vývojáři nad tím pozastavili,řekli "jo..tady jsme šlápli asi vedle" a napravili to,aby ta hra byla hratelnější k tomu snad tohle fórum taky je,ne??

Closed Thread