Pokračovanie privítam, len sa ťa chcem spýtať, kde staviaš rezidencie?
Pokračovanie privítam, len sa ťa chcem spýtať, kde staviaš rezidencie?
Mňa by skôr zaujímalo ako na effektívne umiestnenie budov. Lebo všetci tu propagujú effektívnosť po svojom,kde staviať rezidencie? Koľko max mať budov z jedného druhu aby som dosiahol čo najväčšiu produkciu?
To je asi na kazdem jak moc hraje. Ja mam produkci udelanou tak aby me stihala vyrabet kdyz budu hrat denne aspon 2 byky a nemusim se oto vubec starat. Budu v plusu i bez kosu a kdyz se neprihlasim nekolik dni tak me spadnou max zelezne a mramorove dole. Rezidence stavim do mist kde je mala vyuzitelnost budovy ktera neco vyrabi.
Nemohli by ste tu dať viac obrázkov ako staviate effektívne budovy. Urobil som kedysi veľkú chybu lebo som podľa Xantusa stavial budovy. Moja stabilná produkcia sa rázom rozhodila a odvtedy som väčšinou v mínuse.
SEKTOR 1
SEKTOR 2
SEKTOR 3
SEKTOR 4
SEKTOR 5
SEKTOR 6
SEKTOR 7
SEKTOR 8
SEKTOR 9
Sumár: 256 stavebných licencii.
populace 4.900 z toho cca 3.800 vojsko
70x volná rezidencia - nestoji stavebné povolenie, 13x plovouci dom, 3x bili hrad, 1x hlavný stan osadníku.
8x vyrobce nápoju - produkcia +3.718/12h -- pšenica je vpluse, momentálne kolu upgrejdu farem v minuse, voda je promlenlivá
5x řezník - produkcie +863/12h -- produkce masa +175/12h
8x pekárna - produkcia + 5.908/12h, -- 15/16 mlynov - produkcia + 612/12h, -- 43 farem - produkcia (-)918/12h (momentálne koli upgrejdom farem)