No tak to by mě taky docela zajímalo, že by náš server jako jediný nedostal???
No tak to by mě taky docela zajímalo, že by náš server jako jediný nedostal???
neví někdo, jestli mi nakoupená velikonoční dobrodružství zůstanou ve skladu i po ukončení Velikonoc? Tak nějak mě napadlo k čemu je upotřebit :-) Občas chodí denní úkol "zažijte jedno nové dobrodružství" za 50 mincí a tušímže 300 nápojů. Obvykle přijde (alespoň mne) ve chvíli, kdy mám zdecimovanou armádu těsně po dobrodružství. Takhle bych měl splněný úkol "bezpracně" a neblokoval si nové denní úkoly.
Koukám na to. A je to tedy zklamání. Na mikuláše a Vánoce dávali žulu a recyklační továrnu, loveckou chatu a teď jen tohle? Bohužel hraji od ledna, takže se mi to vyhlo a doufel jsem, že si o velikonocích trošku polepším nějakou speciální budovou. Kdyby dali aspoň mlýn, nebo 500 vajec, ať si koupíme, co chceme. Nebo mohli zpustit odměnu za velikonoční úkoly v podobě nalezených vajec.
Jasně, lepší, než nic, ale přesto trošku zklamání je
Tak si kup Lovce odměn za 10 ryb, ten je stále na trhu, taky ho k tomu používám :-)
To se mi jen zdá. 3 dny před koncem eventu dostanu úkol najít 20 vajec a to mi 3 dobr. najdou dohromady 1 vejce. A to už jsem tohle měl na začátku! Proč jsem nedostal ten 4. úkol?
Proč si to dostal znovu? Kdo ví... Nicméně ty velikonoční úkoly, které nebude možné po 10. 4. splnit, tedy konkrétně to hledání vajec, budou splněné automaticky. Takže se nemusíš bát, že by jsi to nestihl a přišel tak o odměnu.
Uff, tak to je paráda
Úkol: najít průzkumníkem 20 vajíček, našel 19 ale do plnění se započetlo pouze 14. Co bylo ve skladu před začátkem úkolu nepočítám