To by mě zajímalo, jak mám za 6 dní stihnout najít 50 vajec při velmi dlouhym hledání pokladu. Při maximálnim počtu 3 hospodských průzkumníků to jde stihnout nejdříve za 8 dní.
Čili kdo nezaplatí, na event může zapomenout
Zajímalo by mě, proč nejde prodat "Plovoucí dům" Anebo alespoň odstranit z Nabídky. Za 75 vajec se mi fakt nelíbí a štve mě, že jsem do něj investovala
Jaká je šance průzkumníka nalézt vejce:
Krátké hledání (6h): 1 vejce = 6% | 2 vejce = 20% | 4 vejce = 10% | žádné vejce = 64%
Střední hledání (12h): 1 vejce = 14% | 2 vejce = 24% | 4 vejce = 28% | žádné vejce = 34%
Dlouhé hledání (24h): 2 vejce = 37% | 4 vejce = 56% | 7 vejcí = 7%
Velmi dlouhé hledání (48): 7 vejcí = 100%
7 * 3 = 21 za 48 hodin (2 dny)
za 6 dní ve 3 máš 63 vajec ... nebo se pletu ?
líbí nelíbí ...
+40 populace je dobrá věc a je to otázka vkusu ... mně se líbí i na 3 levelu .. +60 populace
+ nebere licenci
+ nebere suroviny na stavbu
+ nezabírá místo na ostrově (můžeš hodát někam daleko )
dost budov od kupce nejde zpět prodat
Last edited by SipkovejRuza; 21.03.13 at 07:10. Reason: oprava levelu na 3
Ahoj, mám dotaz: včerejší velikonoční úkoly jsem splnil a dneska nebude nic???
jak vidíš, tak ne
další várka za 6 dní ... takže dnes za 5
Ahoj, mám za úkol najít díky střednímu hledání celkem 20 vajec. Průzkumník mi před chvíli našel 2 vejce a ty se mi nepřičetly.. to mi musí přinést všech 20 vajec?
kdyby někdo sháněl seznam úkolů, které ho můžou potkat - tak je zde http://forum.thesettlersonline.com/t...ter-Event-2013
Ruzo jestli se nepletu tak mas ve vypoctu chybu protoze max muze pruzkumnik najit 5 vajec a trosku mozna je tu opomijeno ze ne vsichni maj 3 pruzkumniky pokud nekdo ma treba jen 2 tak je to pro nej nerealny
Co jsem zatím viděl, tak jde získat maximálně 5 vajec z jednoho hledání.
To by dalo
5 * 3 = 15 za 48 hodin (2 dny)
za 6 dní ve 3 máš 45 vajec.
Ale i kdyby jich bylo 7, tak to nestíháš, protože jestli se úkol mění jednou za 6 dní, tak to nemůžeš stihnout, když jedna část úkolu zabere 6 dní.