Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 41 to 45 of 45

Thread: Cechovní úkoly

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Tchitan View Post
    Nejde inak ako s Casiopeou súhlasiť. Patrím síce do skupiny level 36-45 ale aj u nás sa CU permanentne opakujú. Naozaj by mal niekto skontrolovať ten generátor, pretože pokiaľ skutočne bolo pridaných 200 nových úloh, tak nefunguje správne. Nieje predsa možné, aby sme mali Pirátov 2x týždenne. To potom ľudí tá hra prestáva baviť.
    Riešenie by bolo, keby pri výbere novej úlohy, bol braný ohľad na úlohy aspoň za posledných 10 dní. Tak by nedochádzalo k tak častému opakovaniu.
    trochu tě zklamu, bylo přidáno 200 cechovních i denních úkolů
    a co se týče opakování cechovního úkolu Piráti - tahle část je v úkolech několikrát bohužel,pro lvly 36-45 v cechu s větším počtem lidí jak 36 mám dojem ve 6 úkolech (nově přidané ještě neznám),takže se pak nedivte že se opakují nebo spíš že dostáváte Piráty častěji než jiné úkoly.Za tohle nemůže generátor ale pouze to že je tahle část v několika různých úkolech.

Monde
    Kouzelnictví
    200 přidaných úkolů byl jen reklamní žvást BB.

Cechy jsou rozdělené do 4 kategorií dle velikosti a lidi v nich do dalších 5 kategorií dle levelu. Z toho nám vychází, že každý má šanci vidět jen 10 nových úkolů, pokud by bylo vážně 200 nových cech úloh. Jestli to jsou cech + denní, tak je to číslo ještě menší, ale s tim se holt tak dobře nemává zákazníkům před očima.

Osobně jsem viděl jediný nový cech úkol. Zbytek už tam byl před tím updatem (který trval vymyslet a implementovat půl roku).

Ing-Smoula's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    cechovnich ukolu novych je celkove 163 spocitano jen to zaokrouhlili

Monde
    Kouzelnictví
    No musím konstatovat že po přidání úkolůje to s tím opakováním lepší ale pořád se to opakuje dost často.

Přesto to není co by mě trápilo.
    1) Chybí mi tu sledování splněných cechovních úkolů - jedna znejzásadnějších věcí pro fungování cechu
    2) Chybí zrušení cechovního úkolu někým jiným než vůdcem (co dělat když je vůdce na 14 dní na dovolené - čekat?)

Monde
    Kouzelnictví
    necetl jsem celej topic,ale jak to vypada s pridanim "sledovani cechovniho ukolu",aby bylo videt,kdo z cechu ho udelal a kdo ne? uz mame v cechu 3 dny ukol,kterej nikdo nechce udelat a zaroven se ani nikdo nechce priznat,kdo ten ukol neudelal(coz sice nechapu,ale jejich boj...)

kdyby bylo videt,kdo ukol neudelal,bylo by mozny je alespon vyhodit,jenze ted to mozny neni

Reply to Thread