Ahoj, proč mi všichni průzkumníci neustále vyhledávají všechny expedice (malé, běžné i velké) na úrovni 2 (slibné) a žádné jiné?
Ahoj, proč mi všichni průzkumníci neustále vyhledávají všechny expedice (malé, běžné i velké) na úrovni 2 (slibné) a žádné jiné?
Ahoj, Mám takovej dotaz k zamyšlení... nebo to přijde jenom mě? že od nových kolonialních dobr. která jsou mimochodem SUPER... je chléb uplně obtěžující komoditou? už ani v obchodě ho nikdo nekupuje... a stojí na něm celá moje ekonomika... nechtělo by vrátit mu nějak jeho potřebnost?
Není to jen tvůj dojem, Osadníci po změně odměn padají ze všech dobrodružství sice v menším počtu, ale pokud swapuješ, u některých dobrodružství získáš víc osadníků jak spotřebuješ. To samé se děje u koní tak že celá rostlinná výroba je v koncích.
Takže všech 70 budov... farmy, mlýny, pekárny mohu poslat k zemi... to je docela fajn vědět :- / a na co teda ta malta... a vodní mlýny.. vše k prdu...
No pravda je, že koloniální výpady by měly asi stát více chleba (zásoby) a mnohem méně železa. Ať se ta produkce rozprostře.
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
Obchod cechu
* Důležité
Šlechtická rezidence je limitována, to znamená, že jdou koupit každým hráče jenom několikrát. Nezáleží na to, jestli jste je už v minulosti někdy koupili, pokud daná věc vyhraje, tak si ji bude každý hráč koupit ještě 3x výměnou za mince cechu.
Tak to se stala asi někde chyba. Já si ji koupit nemohu.
Ahoj, nejdou koupit další, protože už byly na tomto účtu koupeny za mince cechu všechny 3, už v březnu.
Tak to asi neumím číst. "Nezáleží na to, jestli jste je už v minulosti někdy koupili, pokud daná věc vyhraje, tak si ji bude každý hráč koupit ještě 3x výměnou za mince cechu."
Jak už napsal Ravise. Rezidence vyhrála, koupil jste si ji 3x za mince cechu a stále je ta samá verze obchodu z března aktivní, takže nejdou koupit další. Věta o tom, že nezáleží, jeatli jste si ji už v minulosti koupil rezidence, se vztahova k minulosti v době, kdy byla napsané (to znamená ještě před uvededením té verze obchodu v březnu). Ne k minulosti před přečtením.