1500 mramoru =50goldu 1500 prken= 25goldu 1500 nastroju= 50goldu 1200 uhlí= 20goldu .Celkem 145 goldu . 2x300=600 zlatá ruda, 600zlatá ruda=600cihliček,600cihliček= 300mincí(bunus ze zásobárny) o ostatních bonusech nemůže bejt řeč protože ty na aukci prodám za takovou cenu kterou mě nevynesou všechny doly dohromady. 145 goldu+ v průměru 30 košů ze zásobárny pokud máte mincovnu alespon na urovni 2. = 145+100goldu za koše 245 goldu . Cistej výnos 55 GOLDU ZA 60 HODIN .!!!(a to za těch podmínek že budu každejch 6hodin ten bonus obnovovat což nikdo nemá čas ani chut) A to je dneska sobota a aukce je přeplněná=ceny jsou malé, když si počkám do středy tak to bude totální prodělek .!!! Dále počet dolů na železo vůbec neodpovídá spotřebě surovin ,jedu neustále na všechny doly na železo kdykoli to jde bonusu všechny tavírny doly atd. výrobce ocelovejch zbraní a železnejch zbraní mám pouze na dvojce a stejně se to nedá uživit. Protože se přidal do hry vylepčovací sloupec pro geology atd. To je sice krásnej nápad ale už nikdo nepočítal s tím kolik železa je potřeba na tiskařskej materiál .(mohl bych doly za nástroje vylepčit ale byl bych tam kde ze zlatou rudou a hlavně by byli tak rychle vyčerpané že to prostě nejde) Dále proč je v dolech vůbec tak málo surovin? Opravdu si myslíte že někdoho baví 2x deně hledat 2hodiny nové doly ?? Nebo že se najdou lidi co budou platit ty šíleně přemrštěné peníze za drahokamy aby si ty doly mohli doplnovat??? Takže tady na mě prosím nezkoušejte věty typu jseš malej level najdi si na foru jak vyrábět správně mince. Ani na vyšším levelu s 15% zlaté rudy navíc se to nevyplatí. Hrál jsem první hry ještě na černobílém monitoru vím přesně jak má hra vypadat a umím si spočítat to co nejspíš vy ne .Budovatelské strategie jsem odehrál snad všechny co kdy vyšli a když říkám že tahle hra je špatně nastavená (nesmyslně) tak to tak prostě je. Nejspíš to bude tím že vývojáři téhle hry chyběli na základní škole na matiku . Takže na závěr ještě jednou DOLY NA ZLATOU RUDU JSOU UPLNE NAHOVNO A NEVYPLATI SE JE STAVET NA ZADNEM LEVELU A SE ZADNEJMA BONUSAMA. A ještě jednou se teda zeptám ,co a kdy s tím budete dělat ? A co je vlastně hlavní zábavnou částí téhle hry ? Neustálé stavění dolů a lomů pořád dokola ? Nebo dobrodružství která jsou po strategické stránce celkem pěknou záležitostí .(a asi jedinou povedenou částí hry). PS. kdyby jste potřebovali spočítat jak má být hra nastavená aby byla o 100% zábavnější a přitáhla daleko víc hráčů tak když pěkně poprosíte rád vám s tím pomůžu když to teda sami nezvládnete jak vidím.
Ještě jsem málem zapoměl ,když vyrábím dostatek nástrojů abych jich měl dost na stavění dolů a budov tak už nezbejvá žádná měd na výrobu bronzovejch zbraní . To je také záměr ? Jo aha ono je to zábavné prostě čekat až budu mít dost jednoho abych mohl vyrábět druhé . Hmm že mě to zábavné nepříde teda no ale to je jedno.