Také se mi ztratili dva generálové.
Také se mi ztratili dva generálové.
Někdo mi na problém se zmizením generálů odpověděl takto: "Je dobré si přečíst stávající vlákna, než začínat nová s tím samým.... " ale vůbec tomu nerozumim, také mi zmizeli 2 generálové
Ja som poslala domov z dobrodruzstva dvoch rychlych a dvoch obycajnych generalov.................a neprisiel ani jeden z nich :-(
Tak jsem poslal jednoho generála na dobrodružství s plným obsazením vojáků a druhého prázdného zpět a oba jsou pryč
jilarka: to byl Dalnar a myslel tím, že je blbost, aby se ta samá věc řešila ve třech diskuzích. Jinak BB_Kahsi někde psal(a), že je potřeba nahlásit to podpoře a pak čekat a doufat. Nějaká kompenzace by bodla, což o to...
Ano, přesně to jsem myslel. Protože když vidím vlákno "Ztracení generálové" nevidím proč bych zakládal vlákno "ztráta generálů" případně jinou gramatickou variaci těchto dvou slov. Se divím, že to nějaký MOD dávno nespojil v jedno vlákno.
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
Dalnar: protože oni ho nevidí - funkci New posts jsem objevila docela nedávno a do tý doby jsem taky po všem pátrala a většinou marně. :-D
Dalnar: O MODech jen dobré...
U me tri v ... cudu... smutne doufam ze se to bude resit..
zmizli mi traja generali 21.8. o 16.37