také patřím do skupiny těch, kterým není přáno. Mám haldu exotického dřeva, žulu žádnou :-(
Zkusím to ještě jednou, ale moc tomu nedávám.
Kdy ten úkol končí?
také patřím do skupiny těch, kterým není přáno. Mám haldu exotického dřeva, žulu žádnou :-(
Zkusím to ještě jednou, ale moc tomu nedávám.
Kdy ten úkol končí?
Last edited by eLzyx; 04.03.13 at 13:15.
celkem nechapu proc lvl 26-35 ma prolizt 3 dobrodruzstvi kdyz maj stezi vymlacenej celej svuj ostrov... a to musi jit jeste nekolikrat...
3?
jen Piráty - ne? ... 1 - Xkrát na žulu ... ale mohlo stačit jen jejich odehrání a nepodmiňovat to žulou
jo 3 mas prece jedno jakokoliv pak piraty a nakonec velekneze nebo co to je, a to jen v pripade ze mas stesti jinak jich jdes vic
Last edited by Karamon; 04.03.13 at 15:02.
5x jsem šel piráty....5x mi padlo 1000x dřevo.....někde selhala pravděpodobnost 50:50 Jdu to teď po 6. Moc tomu nevěřím.....taktéž patřím k těm, který není přáno a nebo upravili drop rate.
Tak změna....6x jsem šel piráty.....a znova, pro změnu jen 800 dřeva....
Last edited by Fellipe; 05.03.13 at 07:15.
na "větry" máš pro level 26-35 jen Piráty a dostat z nich žulu = odehrát jen jedno dobrodružství (když máš štěstí), jedno mít a jedno hledání ... JO aha ... poslední je taky ... 200 žuly z Temných Veleknězů (no tak to jsem přehlídl a zapomněl ... to bylo daleko, když jsem se tři dny pokoušel o tvrdá prkna)
hmm ... tak to fakt nevychytali a to tak že pořádně!
tváří v tvář bych to řekl jadrně a výstižně ... pokud rozumí česky a není to zahraniční výmysl (asi je)
takže někdo sotva může na dobrodružství, má i plný ostrov = málo budov na ekonomiku a má dělat minimálně 2 dobrodružství (celkově 3 úkoly na náhodu) ... hmmm
tak to pan autor klesl hluboko na žebříčku
njn ... tak jsou zkušenosti z pokusů o žulu a zavírám to jako zbytečnost a jdeme si zase jen hrát.
Tak už jsem pěkně otrávenej, právě jsem dodělal po třetí Ostrov pirátů a žula stále nikde
To vymejšlel nějakej magor to můžu jít ještě 10x a nemusím dostat nic
a za 14 dní se to vše tímto stylem nedá stihnout
Dobrý je že kámoš to dělá taky a už je na konci padlo mu vše na poprvé
Tak teď budu minimálně 2-3 dny čekat než dopním zásoby a budu to moct zkusit znova.
Doporučuji autorovi aby příště víc přemýšlel a byly podmínky pro všechny stejné (vynechte náhodu)
Uf, tak já teď měl štěstí, z pirátů napoprvé žula a navíc vypadlo i 1000 železných mečů, takže mám zaděláno i na další úkoly. Tak jedeme dál....
Mám dotaz, kde najdu, že na splnění celého úkolu mám jen 14dní? Nikde to v zadání nevidím...