Termín má být v zadání - to nebyl, fórum mě nezajímá, hra je od slova hrát a ne se účastnit fóra sem jsem šla až jsem po několkráté plnila tu samou debilitu, věř, že nejsem jediná... A až tady jsem se dozvěděla, že mám 14 dní na to, abych splnila něco, co je jen a jen závislé na náhodě. Nesnaž se chybu tvůrců, že nedávají jasné pokyny svalovat na to, že lidi nečtou fórum. Hra by asi měla být na tom úplně nezávislá.
P.S.: to nám příště tvůrci zadají celej úkol na fórum a naše chyba, že to nečteme? Asi pěkná blbost, ne?
no mela si stěstí ja už hraju po paté a doufám že to konečně vyjde
Termín byl na hlavní stranáce když byla první zmínka o údálosti.
Pokud něco nevíš, tak máš ve hře nápovědu! Když odmítáš fórum, ale pak si na fóru nestěžuj a ignoruj ho úplně26.02.2013
Novinka: krizové úkoly
• První "Čtyři větry" bude aktivován po údržbě a bude ukončen za 2 týdny.
• Rozdělený na levely: 16-25, 26-35, 36-45, 46-50
• "Čtyři větry" obsahuje hlavní úkol a 10 vedlejších.
Když nehledáš informace, tak JE to tvoje chyba!
hra a fórum jedno jsou ... máš tu i návody od SeFFa ... taky je nečteš?
PS: jsem hráč jako každý jiný, jen ty informace hledám ... a jako jeden z prvních jsem kritizoval špatnou informovanost a nevhodnost náhodných úkolů v "prdíkách"
Tak jo, po 5. exotické dřevo z ostrova pirátů ... TOHLE UŽ NENI NORMÁLNÍ ........................ pěkná hloupost tohle všechno !!!! kdyby to nebylo časově limitovaný ukol tak prosim, ale já tady ztrácim den za dnem jenom kvuli náhodě omg ........
EDIT by An7yk: omlouvám se, už mi silně ujíždí nervy z toho :-(
Last edited by An7yk; 13.03.13 at 12:49. Reason: EDIT - NAHRAZENÍ NEVHODNÝCH SLOV
Dobrý den,
informace o termínu byla na hlavní stránce, v seznamu změn po přihlášení a ještě přišla zpráva ve hře s informací o prodloužení.
BB_Kahsi
to jsem teda ještě v žádné hře nezažil, aby bylo splnění nějakého úkolu závislé na náhodném generování počítače když se jeden úkol dělá po xté, protože mu počítač nevylosoval potřebnou odměnu, kvůli které se nedá splnit úkol, tak to už přestává být zábavné
Last edited by xirik; 13.03.13 at 19:58.
tak jo, po 6. exotické dřevo z ostrova pirátů .... tohle už nemůže být přece náhoda!!!!!!!!