ja jsem v klídku , dnes pujdu na 10 ukol a to posledni zulu z piratů jsem dostal hned napoprve a ted hlavne z veleknezu doufam ze to dam napoprve
ja jsem v klídku , dnes pujdu na 10 ukol a to posledni zulu z piratů jsem dostal hned napoprve a ted hlavne z veleknezu doufam ze to dam napoprve
Ja to dal napodruhe, ale ten posledni ukol s knezema bude zase hodne o nahode. Skoda, ze odmena neni nejaka poradna, protoze za ty ztraty, cas a nervy to nestoji...
Ctyri vetry hotove za 34 hodin + hledani zuly (1x vyhnanci 4x hnizdo banditu 1x stari pratele). Brnkacka ;-)
kdyz mas stesti jde to rychle ale ne vsichni maj takovy stesti...
koukam ze to o tyden prodlouzili ze by jim konecne doslo ze 2 tydny na splneni kdyz je tam faktor nahody je malo
proč to kruci prodloužili?? :-( :-( sem level 35 a nemůžu ted nic dělat :-( protože až začne další takovej úkol byl bych v té těžší skupině, a to na 36 levelu nedá snad nikdo .... tákže vám děkuju že ted 12 dnů nemůžu skoro vůbec hrát ... ( 4 větry krásně hotový za 5 dnů ) a ted tohle :-(
Prodloužení dobrý, škoda že už jsem úkol vzdal/zrušil... Přítelkyně hraje na 25lvl a vítá to, průzkumník jí má v posledním úkolu přinést z hledání pokladu 150ks kamene, už byl pětkrát a zatím jednou přinesl 10ks a jednou 15ks, takže tímhle tempem to tak za týden možná klapne...
Já jsem 36.lvl a to mě potkaly nástrahy typu 2x360 a 1x170 mrtví koně na Vyhnancích, teď dělám Hnízdo a v rámci mezí se to dá. Takže ani level nehraje roli.
Ja myslim ze na lvl nezalezi byl jsem lvl36 kdyz to zacalo asi 3 dny a ted jsem dal uz 2x bandity, takze by se to dalo
Jenze ta nahoda je nanic, pro priste by mohli dan napr stizeni omezenim pouzitych jednotek.
Ja uz to vzdavam proti nahode se bojovat neda